ΒΓΗΚΕ το πόρισμα για το τραγικό περιστατικό στη Μύκονο που στοίχισε τη ζωή σε έναν 10χρονο!

Ζήτησε περαιτέρω έρευνα ο υπουργός Εσωτερικών

Περεταίρω έρευνα ζήτησε ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, από το γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου Σπύρο Σπυρίδωνα, ο οποίος του απέστειλε το πόρισμα για την εκμίσθωση του αιγιαλού στο Κάτω Λιβάδι της Μυκόνου, όπου συνέβη πριν από 10 μέρες, το τραγικό περιστατικό με το θάνατο του 10χρονου που επέβαινε σε θαλάσσιο φουσκωτό.

Σύμφωνα με το πόρισμα, η τελευταία σύμβαση μεταξύ του δήμου Μυκόνου και του επιχειρηματία των θαλάσσιων ειδών αναψυχής δεν είχε προσυπογραφεί ακόμη από την προϊστάμενο της Κτηματικής Υπηρεσίας του.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται στο πόρισμα, το συνολικό μίσθωμα για όλη την τουριστική περίοδο, που καταβάλει ο επιχειρηματίας στο δήμο Μυκόνου, ανέρχεται συνολικά στο εξαιρετικά χαμηλό ποσό των 1500 ευρώ, ενώ το τέλος που υποχρεώνεται να καταβάλει προς το Δημόσιο είναι μόλις 300,20 ευρώ (το 20% του μισθώματος), ένα θέμα το οποίο αποτελεί ακόμη έναν λόγο για περαιτέρω έρευνα της υπόθεσης, όπως σημειώνεται από το υπουργείο Εσωτερικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top