Οι τουρίστες ζητούν… σκόντο από τους ταξιτζήδες!-ΔΕΙΤΕ ποιοι είναι οι πιο τσιγκούνηδες!

Οι οδηγοί ταξί μιλούν για 30% πτώση του τζίρου τους

Οι τουρίστες ζητούν… σκόντο από τους ταξιτζήδες!-ΔΕΙΤΕ ποιοι είναι οι πιο τσιγκούνηδες!
​Για αναδουλειά μιλούν οι οδηγοί ταξί στην Αθήνα. Όπως υποστηρίζουν, λίγοι είναι οι τουρίστες που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες τους, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που ζητούν σκόντο στην κούρσα, προτείνοντας μάλιστα στους οδηγούς ταξί να μην κόψουν απόδειξη, έτσι ώστε να πληρώσουν λιγότερα.

Οι μεγαλύτεροι φοροφυγάδες αυτό το καλοκαίρι φαίνεται να είναι τουρίστες. Όπως υποστηρίζουν οι οδηγοί ταξί πολλοί επισκέπτες τους ζητούν να μην κόψουν απόδειξη, φτάνει να κατεβάσουν την τιμή.

Δεκάδες είναι τα περιστατικά καθημερινά, όπως μαρτυρούν οι οδηγοί ταξί, με τουρίστ��ς που ζητούν σκόντο, κάνοντας μάλιστα παζάρια! Πιο τσιγκούνηδες φαίνεται να είναι οι Κινέζοι και οι Γάλλοι!

Μετρό, ΗΣΑΠ, τραμ, αλλά και τουριστικά λεωφορεία βγαίνουν κερδισμένα αυτό το καλοκαίρι, αφού οι τιμές των εισιτηρίων είναι πιο οικονομικές. Οι οδηγοί ταξί μπορεί να περιμένουν μέχρι και 5 ώρες στο αεροδρόμιο των Σπάτων για να βρουν πελάτη, όπως υποστηρίζουν.

Οι οδηγοί ταξί μιλούν για 30% πτώση του τζίρου τους σε σχέση με την περσινή τουριστική σεζόν. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top