Στον εισαγγελέα ο παιδοκτόνος και η σύζυγός του από το Άστρος Κυνουρίας

Πρώτη θα απολογηθεί η μητέρα του 39χρονου θύματος

Στον εισαγγελέα ο παιδοκτόνος και η σύζυγός του από το  Άστρος Κυνουρίας

​Ολοκληρώνεται ο κύκλος των απολογιών για το φρικτό έγκλημα που συνέβη ανήμερα της Παναγιάς, στο Άστρος Κυνουρίας, με θύμα έναν 39χρονο ο οποίος δολοφονήθηκε από τον ίδιο του, τον πατέρα.

Το πρωί της Πέμπτης, λίγο μετά τις 10:00, ο 75χρονος παιδοκτόνος, ο οποίος έχει αναλάβει την πλήρη ευθύνη για το έγκλημα και η 69χρονη σύζυγός του πέρασαν την πόρτα του εισ��γγελέα Ναυπλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα και φερόμενη ως συνεργός στο ανατριχιαστικό έγκλημα, θα είναι η πρώτη η οποία θα μπει στον εισαγγελέα για να δώσει εξηγήσεις για τα όσα συνέβησαν την μοιραία μέρα και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο πα- ΤΕΡΑΣ!

Μετά την ολοκλήρωση των απολογιών αναμένεται να αποφασιστεί το αν θα κριθούν ή όχι προφυλακιστέοι.

Ο 75χρονος υποστηρίζει ότι έφτασε στο σημείο να πυροβολήσει τρεις φορές κατά του γιου του επειδή ο τελευταίος τον κακοποιούσε και του ζητούσε συνέχεια χρήματα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον συνήγορο του 75χρονου, ο 39χρονος είχε φτάσει στο σημείο να απειλεί ότι θα σκοτώσει και τα επτά εγγόνια της οικογένειας, τα παιδιά, δηλαδή, των τριών αδερφών του. Το Πάσχα, είπε, ότι τους είχε δέσει, ενώ τους χτυπούσε και βιντεοσκοπούσε όλα όσα έκανε.

Από την πλευρά της η μητέρα του θύματος φέρεται να καθάρισε τον τόπο του εγκλήματος στην αυλή του σπιτιού της τραγικής οικογένειας στο Άστρος αν και ο συνήγορός της κάνει λόγο για ψευδή κατηγορία σε βάρος της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top