ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ της δολοφονίας στη Μάνη: Τους σκότωσαν για τα... αναβολικά-ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ 19χρονος!

Πρώτη ανάρτηση: 20/08/2014 19:46

ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ της δολοφονίας στη Μάνη: Τους σκότωσαν για τα... αναβολικά-ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ 19χρονος!

​Σχεδόν 24 ώρες μετά την διπλή στυγερή δολοφονία των δύο νεαρών, του 26χρονου Κωνσταντίνου Σγουρού από την Καλαμάτα και του 25χρονου Γιάννη Κομμάτη από τη Σάμο που έγινε στη Μάνη, η αστυνομία χτενίζει την περιοχή και έχει ήδη προχωρήσει σε 18 προσαγωγές και συλλήψεις.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του STAR, συνελήφθη ένας 19χρονος Έλληνας ως βασικός ύποπτος, ο οποίος ομολόγησε και αναζητείται άλλος ένας συνομήλικός του.

Συγκεκριμένα, δύο είναι οι βασικοί ύποπτοι οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση και ο ''λόγος'' της δολοφονίας ήταν μια παρεξήγηση που έγινε στο γυμναστήριο και αφορούσε αγοροπωλησία αναβολικών!!!

Οι δυο 19χρονοι φέρεται να είχαν παραγγείλει στον 26χρονο Κωνσταντίνο Σγούρο μία παρτίδα αναβολικών ουσιών, χωρίς ωστόσο να την πάρουν ποτέ στα χέρια τους και έτσι ξεκίνησαν όλα... Του έκλεισαν ένα ραντεβού θανάτου!!

Το μοιραίο βράδυ της Δευτέρας πήραν οι δυο δράστες μια κυνηγετική καραμπίνα που είχε ο ένας στο σπίτι του και εκτέλεσαν εν ψυχρώ τους δυο νέους.

Μάλιστα φαίνεται πως ο 25χρονος Γιάννης Κομμάτης από την Σάμο δεν είχε καμία εμπλοκή στην παρεξήγηση αφού είχε πάει στην Καλαμάτα από την Σάμο για διακοπές με την κοπέλα του!

Να σημειωθεί πως ύποπτοι είναι άλλοι δύο οι οποίοι εκτιμάται πως βοήθησαν τους δράστες να πετάξουν τα πτώματα στην χαράδρα.

Μάλιστα, εντοπίστηκε η μοτοσυκλέτα των δυο θυμάτων πεταμένη σε ερημικό και δύσβατο σημείο στο δρόμο Καρδαμύλης - Καλαμάτας και τώρα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ ψάχνουν να βρουν το αυτοκίνητο των δραστών που μετέφερε τις σορούς των παιδιών.

Ακόμα συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αφορούν τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιήθηκε η δολοφονία: τα δύο θύματα είχαν ξυλοκοπηθεί άγρια προτού δολοφονηθούν, ενώ οι δράστες πιθανότατα να τους είχαν στήσει ενέδρα.

Οι δύο νεαροί φέρεται να πυροβολήθηκαν από πολύ κοντινή απόσταση, καθώς οι σοροί τους φέρουν εγκαύματα από τα πυρά που δέχθηκαν.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στην εξιχνίαση της δολοφονίας από τα κινητά τηλέφωνα

Ο 26χρονος Κωνσταντίνος Σγούρος...

0TRWG1HS.jpg

401T6S70.jpg

Ο 26χρονος ήταν σύμβουλος διατροφής και άσκησης με καταγωγή από την Αρχαία Ολυμπία της Ηλείας.
S4PV8NXC.jpg
Οι έρευνες της αστυνομίας εκτείνονται σε όλη σχεδόν τη Μεσσηνία ενώ ψάχνουν και σπίτια υπόπτων.

Υπενθυμίζεται ότι τα δυο θύματα νωρίς τα ξημερώματα της Τρίτης ειδοποίησαν συγγενικά τους πρόσωπα ότι πάνε για μια δουλειά στην Καλαμάτα, όπου ήδη βρίσκονταν για διασκέδαση, και θα αργήσουν. Όμως τους είχαν στήσει ενέδρα θανάτου.

Η ώρα πέρασε και συγγενής του ενός θύματος δήλωσε την εξαφάνιση των δύο ανδρών στην Ασφάλεια Καλαμάτας.

Ο 25χρονος Γιάννης Κομμάτης ήταν οπλίτης πενταετούς θητείας. Είχε σπουδάσει μηχανικός αυτοκινήτων στο Μαυρογένειο ΤΕΕ Σάμου.
1BQOT92F.jpg
1PJUL23S.jpg
QEEQ8G2X.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top