Συγκλονίζουν οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας στην Μάνη

Δυο νεαροί βρέθηκαν δολοφονημένοι

Συγκλονίζουν οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας στην Μάνη

​Σε μια απίστευτης αγριότητας υπόθεση εξελίσσεται η δολοφονία των δυο νεαρών στην περιοχή της Μάνης. Κανείς από τον στενό τους κύκλο δεν μπορεί να καταλάβει τι συνέβη το μοιραίο εκείνο βράδυ, όταν οι νεαροί ξεκίνησαν να πάνε μια βόλτα και κατέληξαν… νεκροί!

e1aa7f053e69f171f1673070773465bd_XL.jpg

Το ιστορικό της εξαφάνισης

Οι δύο φίλοι, ο 26χρονος Κώστας Σγούρος και ο 25χρονος Γιάννης Κομμάτης, είχαν ξεκινήσει τα μεσάνυχτα της Δευτέρας με μηχανή από την Καρδαμύλη με προορισμό την Καλαμάτα και, έκτοτε, δεν είχαν δώσει σημεία ζωής. Οι συγγενείς τους πανικόβλητοι δήλωσαν την εξαφάνιση και αμέσως άρχισε έρευνα για τον εντοπισμό τους.

kommatis1.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα θύματα βρίσκονταν νωρίτερα σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής και διασκέδαζαν. Όπως όμως όλα δείχνουν οι δύο νεαροί τελικά είχαν δώσει «ραντεβού» με τους δολοφόνους τους.

φωτογραφία_9.jpg

Μαφιόζικη εκτέλεση

Το βράδυ της Τρίτης και έπειτα από πολλές έρευνες οι αστυνομικοί βρίσκονται μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Οι δύο φίλοι εντοπίζονται σε χαράδρα στον δρόμο για Καλαμάτα, γαζωμένοι με σφαίρες.

kommatis2.jpg
Αρχικά εκτιμήθηκε ότι η διπλή δολοφονία των δύο φίλων οφειλόταν σε ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου, ωστόσο ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο 25χρονος και ο 26χρονος άνδρας είναι θύματα μαφιόζικης εκτέλεσης αφού τα σώματά τους έφεραν πολλά τραύματα από σφαίρες.

φωτογραφία_8.jpg
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, δέχθηκαν βροχή πυροβολισμών από κυνηγετικό όπλο σε όλο τους το σώμα και τη χαριστική βολή στο κεφάλι.

kommatis4.jpg
Οι δολοφόνοι φαίνεται ότι σ��ότωσαν τους δύο νεαρούς και στη συνέχεια μετέφεραν τα άψυχα σώματά τους στο σημείο όπου και εντοπίστηκαν.

sgouros4.jpg
Και φυσικά η επιλογή του συγκεκριμένου σημείου δεν είναι τυχαία, καθώς είναι πυκνόφυτο και δύσβατο και θα δυσκόλευε τον εντοπισμό των πτωμάτων.

sgouros8.jpg
Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν να έγινε χρήση της τεχνολογίας από τους αστυνομικούς για τον εντοπισμό τους.

sgouros13.jpg
Πιο συγκεκριμένα, μέσω της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας κατάφεραν να εντοπίσουν το τελευταίο σήμα του κινητού του ενός και στη συνέχεια με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ξεκίνησαν οι έρευνες.

sgouros2.jpg

Τα τατουάζ με τις σβάστικες

Οι πρώτες φωτογραφίες των θυμάτων που έχουν κυκλοφορήσει δείχνουν ότι είχαν ιδιαίτερη αδυναμία στα τατουάζ και κυρίως στις... σβάστικες!

sgoyros6.jpg
Μάλιστα, εκτός από σβάστικες, στο κορμί τους είχαν «χαράξει» την ελληνική σημαία, αρχαία ελληνικά σύμβολα, ενώ το πιο χαρακτηριστικό τατουάζ είναι η φράση στην πλάτη του ενός «Υπεράνω όλων η πατρίς».

sgoyros5.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top