ΦΩΤΟ: Γεμάτοι με περίεργα τατουάζ και σβάστικες οι νεαροί που δολοφονήθηκαν στην Μάνη

Οι αρχές μιλούν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών

ΦΩΤΟ: Γεμάτοι με περίεργα τατουάζ και σβάστικες οι νεαροί που δολοφονήθηκαν στην Μάνη

​Περίεργη τροπή πήρε η εξαφάνιση του 25χρονου Γιάννη Κομμάτη και του 26χρονου Κώστα Σγούρου, στην περιοχή της Μάνης, η οποία κατέληξε σε μια άγρια δολοφόνια που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

kardamili.jpg
Οι δυο νεαροί, των οποίων τα ίχνη αγνοούνταν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, βρέθηκαν νεκροί το βράδυ της Τρίτης και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή έπεσαν θύματα μαφιόζικης εκτέλεσης αφού τα σώματά τους έφεραν πολλά τραύματα από σφαίρες.

egklima-mani-1.jpg

Την ίδια στιγμή, έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες φωτογραφίες τους και φαίνεται πως τα θύματα είχαν ιδιαίτερη αδυναμία στα τατουάζ και κυρίως στις... σβάστικες! Μάλιστα, εκτός από σβάστικες, στο κορμί τους είχαν «χαράξει» την ελληνική σημαία, αρχαία ελληνικά σύμβολα, ενώ το πιο χαρακτηριστικό τατουάζ είναι η φράση στην πλάτη του ενός «Υπεράνω όλων η πατρίς».

egklima-mani-2.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας εκ των δύο αδικοχαμένων ανδρών ήταν στρατιωτικός ενώ ο άλλος φέρεται να ήταν άνεργος ενώ έπαιρνε μέρος σε διαγωνισμούς bodybuilding!

egklima-mani-3.jpg
Τα κίνητρα της στυγερής δολοφονίας δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί, ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές πιθανότερο θεωρείται το ενδεχόμενο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top