Η απάντηση της ΔΕΗ στην έκθεση του ιατροδικαστή για τον θάνατο της τετραπληγικής στα Χανιά!

Διαβάστε την ιατροδικαστική γνωμάτευση

Η απάντηση της ΔΕΗ στην έκθεση του ιατροδικαστή για τον θάνατο της τετραπληγικής στα Χανιά!

​Την δική της απάντηση δίνει η ΔΕΗ σχετικά με την έκθεση του ιατροδικαστή που αναφέρει ότι η τετραπληγική Ευτυχία Ποποδάκη έχασε τη ζωή της από την διακοπή παροχής οξυγόνου στα Χανιά τον Ιούλιο, όπως σας γράψαμε νωρίτερα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική γνωμάτευση που διενήργησε η Ιατροδικαστής κ. Ε. Σπανουδάκη, τα συμπεράσματα έχουν ως εξής:

«Δεν μπορεί να θεωρηθεί ο θάνατος λόγω ασφυξίας – ανοξίας (λόγω διακοπής της παροχής του ρεύματος) διότι δεν υπάρχουν τα ανάλογα ιατροδικαστικά ευρήματα.
Ο χρόνος θανάτου δεν μπορεί να προσδιοριστεί επακριβώς αλλά να τοποθετηθεί στο χρονικό διάστημα στο οποίο η γυναίκα παρέμεινε στο σ��ίτι μόνη της, δηλαδή από 10:30-14:30.
Όπως προκύπτει από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης ο θάνατος οφείλεται σε στένωση της δεξιάς στεφανιαίας αρτηρίας συνεπεία στεφανιαίας αθηρωματοσκλήρυνσης και ταξινομείται ως φυσικός».

Υπενθυμίζεται ότι, οι συγγενείς της 56χρονης είχαν κατηγορήσει τη ΔΕΗ καθώς όπως υποστήριζαν η γυναίκα, η οποία χρειαζόταν μηχανική υποστήριξη, πέθανε μια ώρα έπειτα από τη διακοπή της ηλεκτροδότησης του σπιτιού της.

Η γυναίκα τα τελευταία 15 χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρότατα προβλήματα υγείας και όπως κατήγγειλαν τα παιδιά της, άφησε την τελευταία της πνοή το μεσημέρι, μία ώρα μετά αφού η ΔΕΗ λόγω χρέους της έκοψε το ρεύμα, αν και χρειαζόταν μηχανική υποστήριξη από τρία μηχανήματα όλο το 24ωρο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top