Η απάντηση της ΔΕΗ στην έκθεση του ιατροδικαστή για τον θάνατο της τετραπληγικής στα Χανιά!

Διαβάστε την ιατροδικαστική γνωμάτευση

​Την δική της απάντηση δίνει η ΔΕΗ σχετικά με την έκθεση του ιατροδικαστή που αναφέρει ότι η τετραπληγική Ευτυχία Ποποδάκη έχασε τη ζωή της από την διακοπή παροχής οξυγόνου στα Χανιά τον Ιούλιο, όπως σας γράψαμε νωρίτερα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική γνωμάτευση που διενήργησε η Ιατροδικαστής κ. Ε. Σπανουδάκη, τα συμπεράσματα έχουν ως εξής:

«Δεν μπορεί να θεωρηθεί ο θάνατος λόγω ασφυξίας – ανοξίας (λόγω διακοπής της παροχής του ρεύματος) διότι δεν υπάρχουν τα ανάλογα ιατροδικαστικά ευρήματα.
Ο χρόνος θανάτου δεν μπορεί να προσδιοριστεί επακριβώς αλλά να τοποθετηθεί στο χρονικό διάστημα στο οποίο η γυναίκα παρέμεινε στο σ��ίτι μόνη της, δηλαδή από 10:30-14:30.
Όπως προκύπτει από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης ο θάνατος οφείλεται σε στένωση της δεξιάς στεφανιαίας αρτηρίας συνεπεία στεφανιαίας αθηρωματοσκλήρυνσης και ταξινομείται ως φυσικός».

Υπενθυμίζεται ότι, οι συγγενείς της 56χρονης είχαν κατηγορήσει τη ΔΕΗ καθώς όπως υποστήριζαν η γυναίκα, η οποία χρειαζόταν μηχανική υποστήριξη, πέθανε μια ώρα έπειτα από τη διακοπή της ηλεκτροδότησης του σπιτιού της.

Η γυναίκα τα τελευταία 15 χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρότατα προβλήματα υγείας και όπως κατήγγειλαν τα παιδιά της, άφησε την τελευταία της πνοή το μεσημέρι, μία ώρα μετά αφού η ΔΕΗ λόγω χρέους της έκοψε το ρεύμα, αν και χρειαζόταν μηχανική υποστήριξη από τρία μηχανήματα όλο το 24ωρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top