Εξάχρονη στη Μεσσηνία είδε τον μπαμπά της να πνίγεται μένοντας μόνη σε ακυβέρνητο φουσκωτό

Συγκλονισμένη η Καλαμάτα από την απίστευτη τραγωδία

Εξάχρονη στη Μεσσηνία είδε τον μπαμπά της να πνίγεται μένοντας μόνη σε ακυβέρνητο φουσκωτό

​Δεν το χωρά ο νους αυτό που συνέβη στην Κορώνη Μεσσηνίας, όπου ένας 50χρονος άνδρας για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, πνίγηκε μπροστά στα μάτια της 6χρονης κόρης του.

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή Περούλια.

Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο το απόγευμα, όταν ο άτυχος άνδρας πήρε το φουσκωτό του και την 6χρονη κόρη του για μια βόλτα στο Μεσσηνιακό κόλπο.

Χωρίς κανείς να γνωρίζει μέχρι στιγμής την αιτία, ο 50χρονος άνδρας βρέθηκε στη θάλασσα και πνίγηκε μπροστά στα μάτια της κατατρομαγμένης κορούλας του, η οποία έγινε μάρτυρας του τραγικού περιστατικού, μένοντας μόνη στο ακυβέρνητο σκάφος για ώρες.

Το Λιμενικό κάποια στιγμή ενημερώθηκε από άλλο διερχόμενο σκάφος, ότι εντοπίστηκε το πτώμα αγνώστου άνδρα, το οποίο και ανασύρθηκε.

Παράλληλα, οι Αρχές ενημερώθηκαν ότι ο άτυχος άνδρας είχε αποπλεύσει από την παραλία με ένα φουσκωτό σκάφος στο οποίο επέβαινε και ένα ανήλικο κορίτσι, και έτσι σήμανε συναγερμός.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσε πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ ενημερώθηκαν όλα τα παραπλέοντα σκάφη για συνδρομή στις έρευνες.

Τελικά το σκάφος με επιβαίνοντα την ανήλικη, καλά στην υγεία της, εντοπίστηκε στην περιοχή «ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ» Κορώνης από λουόμενους.

Το ανήλικο κορίτσι, ηλικίας έξι ετών, παρελήφθη από οικείους της και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας για προληπτικούς λόγους.

Η σορός, αναγνωρίσθηκε από συγγενείς του άτυχου άντρα ενώ μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Καλαμάτας για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κορώνης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top