Ο 10χρονος έχανε την ζωή του και κάποιοι έκαναν… πάρτι αυθαιρεσίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Το γαϊτανάκι των αποκαλύψεων στην Μύκονο συνεχίζεται

Ο 10χρονος έχανε την ζωή του και κάποιοι έκαναν… πάρτι αυθαιρεσίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ώρα που οι έρευνες των δύο εμπειρογνωμόνων για την τραγωδία με τον 10χρονο που έχασε την ζωή του όταν διασκέδαζε με θαλάσσιο φουσκωτό παιχνίδι βρίσκονται σε εξέλιξη, ένα γαϊτανάκι αποκαλύψεων ξετυλίγεται για το πώς δίνονται οι άδειες σε επιχειρήσεις με θαλάσσια σπορ στο νησί.

Λιμεναρχείο και δήμος, οι δύο φορείς δηλαδή που είναι και υπεύθυνοι για τις άδειες, τηρούν σιγήν ιχθύος. Εν τω μεταξύ, όπως αποκαλύφτηκε χθες, καμία επιχείρηση με θαλάσσια σπορ στην Μύκονο δεν έχει άδεια λειτουργίας, βάζοντας σε κίνδυνο και άλλες ανθρώπινες ζωές. Μάλιστα η οικονομική αστυνομία συνέλαβε έναν επιχειρηματία, ο οποίος διαθέτει θαλάσσια σπορ και λειτουργούσε χωρίς άδεια.

Οι αυθαιρεσίες και οι παρατυπίες στην Μύκονο φαίνονται και από το γεγονός ότι μόλις δύο ημέρες μετά τον θάνατο του 10χρονου συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο για να παραχωρήσει στην συγκεκριμένη επιχείρηση άδεια λειτουργίας για θαλάσσια σπορ, ωστόσο δεν προχώρησε γιατί δύο δημοτικοί σύμβουλοι υπέβαλαν την παραίτηση τους .

Από την πλευρά του λιμενικού δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το αν έχουν δοθεί άδειες λειτουργίας στις δεκάδες επιχειρήσεις με θαλάσσια σπορ που λειτουργούν στο νησί, ενώ ο Δήμος αγνοεί την νομιμότητα τους.

Παράλληλα, χωρίς άδεια λειτούργησε για μικρό χρονικό διάστημα και η εταιρεία που έχει στελεχώσει με ναυαγοσώστες το νησί !

Την ίδια ώρα, η οικογένεια του άτυχου 10χρονου, ζει το δικό της δράμα. Μητέρα συμμαθητών του Μιχάλη Πασχαλάκη λέει: «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη. Ο Μιχάλης ήταν η χαρά της ζωής. Αθλητικός, πρόσχαρος, ξεχώριζε με ο,τι καταπιανόταν. Καλός μαθητής, καλός αθλητής και πάνω απ΄όλα καλό παιδί, κάτι που οφειλόταν ιδιαίτερα στην στενή σχέση που είχε με το��ς γονείς του. Με τον Παναγιώτη τον πατέρα του, έκαναν σχεδόν τα πάντα μαζί. Το ίδιο και με τη μητέρα του Ελευθερία. Οι γονείς του είχαν πάντα τον έλεγχο των πραγμάτων, και ίσως σε κάποια σημεία να ήταν έως και υπερπροστατευτικοί, γεγονός για το οποίο υπήρχε πολύ συγκεκριμένος λόγος. Απ΄ότι έχω ακούσει από άλλες μαμάδες, η Ελευθερία έμεινε έγκυος και μάλιστα με διπλή κύηση, ύστερα από πολλές προσπάθειες. Έχασε όμως το ένα παιδί και έμεινε μόνο ο Μιχάλης τους, στον οποίο αφιέρωσαν όλη τους τη ζωή και τα ψυχικά αποθέματα αγάπης».
Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του star
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top