Λύθηκε το μυστήριο στο Άστρος: Πατέρας σκότωσε και έκαψε τον γιο του μέσα στο αυτοκίνητο

Απίστευτη τραγωδία συγκλονίζει την περιοχή

Λύθηκε το μυστήριο στο Άστρος: Πατέρας σκότωσε και έκαψε τον γιο του μέσα στο αυτοκίνητο

Λύθηκε το μυστήριο στο αποτρόπαιο έγκλημα που αποκαλύφθηκε ανήμερα της Παναγίας στο Άστρος Κυνουρίας.

Πατέρας σκότωσε με καραμπίνα τον 39χρονο γιο του και στη συνέχεια τον έβαλε μέσα στο αυτοκίνητο του και έβαλε φωτιά για να εξαφανίσει κάθε ίχνος της αποτρόπαιας πράξης του.

Κατά την διάρκεια των καταθέσεων των συγγενών του θύματος, οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι μια οικογενειακή τραγωδία είχε συμβεί.

Η μητέρα του παιδιού αποκάλυψε τους καθημερινούς καυγάδες που είχε ο άτυχος άντρας με τον πατέρα του, ο οποίος δεν άντεξε και ομολόγησε.

Το φριχτό έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο κοντά στο βιολογικό καθαρισμό Άστρους και μέσα στην κοίτη του ξεροπόταμου Τάνου. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο και έσβησαν τη φωτιά, διαπίστωσαν ότι στο πίσω κάθισμα είχε απανθρακωθεί ένα άτομο και από τη φωτιά είχαν αλλοιωθεί τα χαρακτηριστικά του.

Αμέσως, έφτασε η αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ κλήθηκε ιατροδικαστής και το γραφείο εγκληματολογικών ερευνών, οπότε διαπιστώθηκε ότι το πτώμα ανήκει σε 39χρονο άνδρα κάτοικο Αττικής, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή του Αστρους.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top