Οι οικογενειακές διακοπές κατέληξαν σε τραγωδία:5χρονος ξεψύχησε σε νοσοκομείο της Κω

Πως μια αδιαθεσία οδήγησε στον θάνατο

Οι οικογενειακές διακοπές κατέληξαν σε τραγωδία:5χρονος ξεψύχησε σε νοσοκομείο της Κω

​Συγκλονίζει η είδηση του θανάτου 5χρονου αγοριού από το Βέλγιο, το οποίο βρισκόταν με τους γονείς του για διακοπές στην Κω και συγκεκριμένα στην περιοχή Μαρμάρι.

Το παιδί αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στο ξενοδοχείο όπου διέμενε με τους γονείς του, την περασμένη Δευτέρα.
Ειδοποιήθηκε ιδιωτική ιατρική εταιρεία του νησιού και το παρέλαβε με ασθενοφόρο (άγνωστο τι διάγνωση έγινε) και στη συνέχεια το παιδί επέστρεψε κανονικά στο ξενοδοχείο για να συνεχίσει τις διακοπές του.

Την Πέμπτη το απόγευμα αφού επιδεινώθηκε η κατάσταση του το παιδί εισήχθη εσπευσμένα στο Νοσοκομείο της Κω, όπου μισή ώρα μετά κατέληξε.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Aegeanews.gr, το παιδί παρουσίασε οξεία σκωληκοειδίτιδα, η οποία δεν διαγνώσθηκε από την αρχή με συνέπεια, η διάτρηση της να οδηγήσει σε περιτονίτιδα και αυτή με τη σειρά της σε σήψη, η οποία επέφερε και το θάνατο του άτυχου παιδιού. (Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα ιατρικά δεδομένα η θνητότητα σε περιπτώσεις οξείας σκωληκοειδίτιδας και περιτονίτιδας κυμαίνεται από 0 – 6,75%)

H νεκροτομή του άτυχου παιδιού αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στο νεκροτομείο του νησιού από Ιατροδικαστή τον οποίο θα επιλέξουν οι γονείς του παιδιού, ώστε να καταδειχθούν από την ιατροδικαστική έκθεση τα ακριβή αίτια και οι πιθανές ευθύνες για το θάνατο του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top