«Τα παιδιά ούρλιαζαν,αλλά ο χειριστής αντί να σταματήσει έκανε την μοιραία στροφή»

Καταγγελίες, αποκαλύψεις και παραιτήσεις έφερε ο θάνατος του 10χρονου στην Μύκονο

«Τα παιδιά ούρλιαζαν,αλλά ο χειριστής αντί να σταματήσει έκανε την μοιραία στροφή»

​Ο θάνατος του 10χρονου, ο οποίος έχασε την ζωή του όταν διασκέδαζε με θαλάσσιο φουσκωτό παιχνίδι στην παραλία Καλό Λιβάδι της Μυκόνου έφερε στο φως μια σειρά από καταγγελίες που φανερώνουν το όργιο παρανομίας και αυθαιρεσίας στο νησί των ανέμων.

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα στο star.gr, η επιχείρηση από την οποία το αδικοχαμένο παιδί ξεκίνησε το τελευταίο του ταξίδι λειτουργούσε χωρίς άδεια εδώ και 1, 5 μήνα.

Το STAR είχε βρεθεί στην Μύκονο παλιότερα για το θέμα της αδειοδότησης τέτοιων επιχειρήσεων και τότε η Δήμαρχος της Μυκόνου Ε.Γρυπάρη τόνιζε μεταξύ άλλων πως «Ο δήμος δεν είναι αστυνομία» .

Εν τω μεταξύ, δύο δημοτικοί σύμβουλοι υπέβαλαν σήμερα την παραίτηση τους, αφήνοντας αιχμές για τις διαδικασίες δημοπράτησης των παραλιών από τους επιχειρηματίες.

Παράλληλα, λίγες μόνο ώρες μετά την κηδεία του 10χρονου αγοριού, νέα στοιχεία για την τραγωδία που στοίχησε την ζωή του παιδιού έρχονται στο φως .

«Τα παιδιά βλέποντας τον να πέφτει στην θάλασσα, άρχισαν να ουρλιάζουν στο χειριστή του σκάφους να σταματήσει. Εκείνος αντί να σταματήσει συνέχισε την πορεία του για να πάρει την μοιραία στροφή» είπε στο Πρώτο Θέμα μια φίλη της οικογένειας του 10χρονου.

Από την πλευρά του το λιμενικό συνεχίζει να κάνει ελέγχους σε επιχειρήσεις με θαλάσια σπορ, ενώ σύντομα θα φτάσουν στην Μύκονο και οι δύο εμπειρογνώμονες για να εξακριβώσουν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας .

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του star
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top