15Αύγουστος 2014: Ποιους προορισμούς επέλεξαν οι Έλληνες για το τριήμερο;

Τι έδειξαν τα ΚΛΙΚ στην Trivago

15Αύγουστος 2014: Ποιους προορισμούς επέλεξαν οι Έλληνες για το τριήμερο;

​Ο 15Αυγουστος πλησιάζει και η Αθήνα αδειάζει… Όσοι Έλληνες έχουν απομείνει στην πρωτεύουσα αλλά και σε άλλες πόλεις φτιάχνουν βαλίτσες για νησιά και μέρη με θάλασσες, βουνά και καθαρά νερά, προκειμένου να απαλλαχτούν για λίγο από τα καυσαέρια και τα τσιμέντα.

Ποιους προορισμούς όμως επιλέγουν οι Έλληνες προκειμένου να χαλαρώσουν το τριήμερο της Παναγίας;

H Πάργα, το Ναύπλιο, η Χώρα της Σκιάθου, τα Χανιά, η Αγία Μαρίνα στην Αίγινα, η Χώρα της Μυκόνου, ο Λιμένας της Θάσου, η Πάφος, το Τολό, η Νικιάνα, η Χώρα της Σκοπέλου, ο Νέος Μαρμαράς Χαλκιδικής, οι Σπέτσες, η Καλλιθέα Χαλκιδικής, τα Σύβοτα Θεσπρωτίας, τα Λιμενάρια Θάσου, ο Λαγανάς Ζακύνθου, η Βασιλική Λευκάδας, η Νάουσα Πάρου και η Χανιώτη Χαλκιδικής είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί σύμφωνα με την μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών Trivago

Που κυμαίνονται οι τιμές;

Σύμφωνα με την μηχανή αναζήτησης Trivago, η χαμηλότερη μέση τιμή σε δίκλινο δωμάτιο ανά διανυκτέρευση με 51 ευρώ καταγράφεται στην Αγία Μαρίνα της Αίγινας. Ακολουθεί το Τολό με 62 ευρώ και η Σκόπελος με 64 ευρώ. Στον αντίποδα η υψηλότερη μέση τιμή καταγράφεται στη Χώρα της Μυκόνου με 252 ευρώ. (Η λίστα δημοφιλίας προήλθε από τις αναζητήσεις που έλαβαν χώρα στην ελληνική πλατφόρμα από την 1η Μαΐου μέχρι και τις 31 Ιουλίου για ταξίδια διακοπών που θα πραγματοποιηθούν από τις 14 έως 18 Αυγούστου).

BINTEO STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top