ΒΡΕΘΗΚΕ η σορός του 43χρονου που δολοφονήθηκε μετά από εντολή της πεθεράς του (ΦΩΤΟ)

Έσπασε ο εκτελεστής και υπέδειξε το σημείο που τον είχαν θάψει

ΒΡΕΘΗΚΕ η σορός του 43χρονου που δολοφονήθηκε μετά από εντολή της πεθεράς του (ΦΩΤΟ)

​Πίσω από τα κάγκελα της φυλακής θα βρεθεί η 53χρονη θανάσιμη πεθερά από τη Βέροια, η οποία προσέλαβε πληρωμένους δολοφόνους για να σκοτώσουν τον Αλβανό γαμπρό της.

pethera.jpg

Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν επίσης ο 48χρονος που φέρεται να είναι ο εκτελεστής του άτυχου άνδρα, κι ένας ακόμα συνομήλικός του που κατηγορείται ότι ήταν ο συνδετικός κρίκος, ο οποίος έφερε σε επαφή τον εκτελεστή με τα πεθερικά.

Οι τρεις τους απολογήθηκαν στον ανακριτή Βέροιας και κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, ενώ αναμένεται να απολογηθούν ο 54χρονος πεθερός και ένας 36χρονος που θεωρείται συνεργός στη δολοφονία.

pethera2.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος εκτελεστής «έσπασε» κατά τη διάρκεια της ανάκρισης και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που είχαν θάψει τον 43χρονο το θύμα.

Πρόκειται για μια δασική περιοχή λίγο έξω από την Βέροια, όπου και βρέθηκε το άψυχο σώμα του άνδρα, θαμμένο και καλυμμένο με κλαδιά και πέτρες.

pethera3.jpg

Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για να γίνει νεκροψία και να διαλευκανθούν οι συνθήκες του θανάτου του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top