ΦΙΣΚΑ η Ρόδος από τουρίστες, αλλά οι ξενοδοχοϋπάλληλοι απεργούν

Ζητούν την καταβολή μισθών και υπερωριών

​Εξαντλήθηκε όπως φαίνεται η υπομονή των ξενοδοχοϋπαλλήλων που εργάζονται στη Ρόδο, αφού την Παρασκευή θα πραγματοποιήσουν απεργία, ζητώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους και των υπερωριών τους.

«Αυτή τη στιγμή στη Ρόδο, δουλεύουμε από τον Μάιο και παραμένουμε απλήρωτοι. Πολλά ξενοδοχεία έχουν αρχίσει να λειτουργούν από τον Απρίλιο και οι εργαζόμενοι δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ», δήλωσε ο Θανάσης Σταμούλης, πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν επίσης ότι σε πολλά ξενοδοχεία του νησιού έχουν τοποθετηθεί κρυφές κάμερες που παρακολουθούν όλες τις κινήσεις τους, υποστηρίζοντας ότι παρακολουθούν τους εργαζόμενους και δεν θέλουν να κάνουν διάλειμμα ούτε πέντε λεπτά.

Από την πλευρά τους οι ξενοδόχοι, θέτουν θέμα ασφάλειας, τονίζοντας ότι στις υπερσύγχρονες μονάδες της Ρόδου, φιλοξενούνται σημαντικές προσωπικότητες, με αποτέλεσμα το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης να είναι απαραίτητο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top