Κάμερες σε σχολεία και παιδικές χάρες βάζει ο δήμος Αθηναίων!

Ελλείψει σχολικών φυλάκων

​Κάμερες σε 100 σχολεία και παιδικές χαρές θα βάλει ο δήμος Αθηναίων! Εξαιτίας της έλλειψης σχολικών φυλάκων οι χώροι αυτοί δεν φυλάσσονται και είναι εκτεθειμένοι με κίνδυνο να τους προκαλέσει κάποιος φθορές.

Οι κάμερες, που θα συνδέονται με το νέο ηλεκτρονικό κέντρο επιχειρήσεων, δεν θα καταγράφουν και δεν θα επεξεργάζονται πρόσωπα ή άλλα προσωπικά δεδομένων μαθητών των σχολείων. Εχουν μάλιστα γίνει οι πρώτες επαφές με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων για να ξεκαθαριστεί το πλαίσιο λειτουργίας τους.

Το εξειδικευμένο λογισμικό του νέου ηλεκτρονικού κέντρου επιχειρήσεων, θα παρακολουθεί το σύνολο της διακίνησης εγγράφων, την πορεία των αιτημάτων δημοτών, καταγγελίες κ.λπ.

Έτσι, όπως υποστηρίζεται, θα διευκολύνει την επικοινωνία των δημοτών με τη δημοτική αρχή, θα μειώσει σημαντικά τις ουρές στα γκισέ και θα συμβάλει στη διαφάνεια των λειτουργιών του δήμου.

Το έργο αξίας ύψους περίπου έξι εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτείται κατά 95% από το ΕΣΠΑ. Έχουν ανοιχθεί ήδη οι δύο προσφορές εταιρειών που υπέβαλαν φακέλους διεκδικώντας την υλοποίησή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top