Ρόδος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους 42χρονος για τον βιασμό με… yoga

Τι φέρεται να υποστήριξε

​Eλεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 1.000 ευρώ και της εμφάνισης του μια φορά το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του αφέθηκε, μετά την απολογία του, ο 42χρονος κατηγορούμενος για βιασμό.

Υπενθυμίζεται ότι τον κατήγγειλε μια 36χρονη Αμερικανίδα, την οποία φιλοξενούσε στη Ρόδο, με αντάλλαγμα να μάθει στα παιδιά του αγγλικά. Εκείνη ισχυρίζεται ότι πριν τον βιασμό την «χαλάρωσε» με τεχνικές yoga ώστε να μην μπορεί να αντισταθεί.

O κατηγορούμενος αρνήθηκε τα πάντα τονίζοντας ότι στο σπίτι που έλαβε χώρα ο υποτιθέμενος βιασμός, δεν υπάρχουν πόρτες, παρά μόνο μετακινούμενα παραβάν και ως εκ τούτου, σε ένα χώρο που διαμένουν τα δύο παιδιά του και η μητέρα του θα ήταν εξαιρετικά περίεργο να επιχειρήσει βιασμό.

Υποστήριξε ότι ήρθε σε επαφή με την 36χρονη με την θέλησή της και ότι του είπε μάλιστα ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσει προφύλαξη.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να κατέθεσε ότι είχαν πάει προηγουμένως στη θάλασσα μαζί, είχε γνωρίσει την οικογένειά του και αναπτύχθηκε μια κοντινή σχέση μεταξύ τους. Επίσης φέρεται να είπε πως η 36χρονη έδειχνε να της αρέσουν οι δραστηριότητες της οικογένειάς του. Της έμαθε να ζυμώνει ψωμί, να φυτεύει σπόρους και όπως είπε, δεν μπορεί να γνωρίζει τι ήταν εκείνο που την οδήγησε να τον καταγγείλει χωρίς να υπάρξει κάποια δυσαρέσκεια απέναντί του. Μάλιστα όταν έφυγε από την οικία του προσπάθησε να την εντοπίσει στο τηλέφωνο και της απέστειλε και σ��ετικό sms.

Σημειώνεται ότι σήμερα έδωσε και συμπληρωματική κατάθεση η φερόμενη ως θύμα η οποία επανέλαβε τους προανακριτικούς της ισχυρισμούς, περιγράφοντας με λεπτομέρεια τους χώρους του σπιτιού. Τόνισε ότι δεν κατάλαβε τι ακριβώς συνέβη και δέχτηκε ότι δεν άσκησε βία σε βάρος της.

Από την ιατροδικαστική έκθεση εξάλλου δεν προέκυψαν ίχνη βιασμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top