Η έφοδος των ΕΚΑΜ ήταν τελικά κινηματογραφική ταινία!

Δείτε τι έγινε στην Κάτω Κηφισιά

Η έφοδος των ΕΚΑΜ ήταν τελικά κινηματογραφική ταινία!

Σκηνές που παραπέμπουν σε κινηματογραφική ταινία κατέγραψε η κάμερα του Star μαζί με τον Βαγγέλη Γκούμα σε σπίτι στην Κάτω Κηφισιά. Λίγο νωρίτερα υπήρξε τηλεφώνημα από περαστικό πολίτη που ανέφερε ότι η αντιτρομοκρατική υπηρεσία έκανε έφοδο στο συγκεκριμένο σπίτι που ίσως να ήταν η γιάφκα του Νίκου Μαζιώτη.

Τι ακριβώς έγινε;

Η ώρα είναι λίγο μετά τις 7 το απόγευμα . Άνδρες που φορούν στολές ίδιες με αυτές των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας μπαίνουν οπλισμένοι σε σπίτι στην Κάτω Κηφισιά. Με την κάμερα του Star καταγράφεται καρέ καρέ η εισβολή.

Ένας άνδρας κάνει νόημα σε δημοσιογράφο και τηλεοπτικό συνεργείο να απομακρυνθούν από το σημείο. Αστυνομικοί που φορούν ειδικές στολές για τον έλεγχο του dna απομακρύνουν μια οικογένεια από διπλανό σπίτι. Ο ένας από τους μαυροντυμένους «αστυνομικούς» μας ...προειδοποιεί.

Όλα αυτά όμως δεν είναι επέμβαση της αστυνομίας αλλά απλά το γύρισμα μιας κινηματογραφικής ταινίας! Κάτι που αντιληφθήκαμε και εμείς μετά από λίγα δευτερόλεπτα …

Θέμα της ταινίας ο πόλεμος κατά των ...ζόμπι . Μάλιστα το «ζόμπι» μας έδωσε και συνέντευξη.

Η κινηματογραφική αυτή ταινία με το όνομα «Αποκάλυψη» είναι αγγλικής παραγωγής και έχει κάνει γυρίσματα σε πολλές χώρες μεταξύ των οποίων και στη χώρα μας, ενώ πρόκειται να προβληθεί το φθινόπωρο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top