Μόνο στο Star: Ο εμπειρογνώμονας Ακριβός Τσολάκης εξηγεί τα αίτια των αεροπορικών τραγωδιών

"Φοβάμαι ότι δεν γίνονται σωστά οι έλεγχοι"

​Ο εμπειρογνώμονας, Ακριβός Τσολάκης, μίλησε στο Star, για τα αίτια των αεροπορικών τραγωδιών, που έχουν συγκλονίσει τη παγκόσμια κοινότητα τις τελευταίες μέρες.

Ο κύριος Τσολάκης ανέφερε ότι κατανοεί ότι ο κόσμος έχει τρομοκρατηθεί από τα περιστατικά και αρνείται να χρησιμοποιήσει αεροπλάνα για τις μεταφορές του, όμως ήταν καθησυχαστικός, αφού όπως τόνισε οι πιθανότητες πτώσης ενός αεροσκάφους είναι μειωμένες.

Όταν ρωτήθηκε για το Αλγερινό αεροσκάφος υποστήριξε το σενάριο της μηχανικής βλάβης λέγοντας: «Όσον αφορά την τελευταία αεροπορική τραγωδία, των Αλγερινών αερογραμμών δεν αποκλείω τη μηχανική βλάβη, όμως θα ήταν κάποια ξαφνική βλάβη, μπορεί να έφυγε ένα φτερό ή κάτι τέτοιο.»

Η οικονομική κρίση φέρεται να έχει επηρεάσει και τις αεροπορικές εταιρείες οι οποίες επειδή δεν τα «βγάζουν πέρα», κόβουν από όπου μπορούν.

«Τελευταία τα ατυχήματα έχουν αυξηθεί επειδή τα αεροπλάνα δεν έχουν καλή ποιότητα κατασκευής, ενώ και οι έλεγχοι φοβάμαι ότι έχουν μειωθεί», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top