«Αυτός είναι ο λογαριασμός της ΔΕΗ που σκότωσε την τετραπληγική μητέρα μου»

Σήμερα η κηδεία της 56χρονης

«Αυτός είναι ο λογαριασμός της ΔΕΗ που σκότωσε την τετραπληγική μητέρα μου»

Το τελευταίο αντίο θα πουν το απόγευμα της Παρασκευής στις 16:00 οι συγγενείς και οι φίλοι της άτυχης τετραπληγικής Ευτυχίας Ποποδάκη η οποία πέθανε επειδή της έκοψαν το ρεύμα λόγω οφειλών με αποτέλεσμα να αποσυνδεθεί το μηχάνημα που την κρατούσε ζωντανή.

Η τελευταία πράξη θα παιχτεί στο Νεκροταφείο του ιερού ναού Αγ. Γεωργίου στο Πατελάρι του δήμου Πλατανιά.

Εν τω μεταξύ, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης η νεκροψία - νεκροτομή στη σορό της άτυχης γυναίκας, που έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη.

tetra1.jpg
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ιατροδικαστικής εξέτασης που έγινε παρουσία τεχνικού συμβούλου της ΔΕΗ, κ. Αντώνη Παπαδομανωλάκη, "δεν προκύπτει σαφές εύρημα τέτοιο που να δικαιολογεί το θάνατο της 56χρονης, υπάρχει πρόβλημα και με το καρδιαγγγειακό σύστημα και με το αναπνευστικό. Περιμένουμε περαιτέρω εκτενής ιστολογική εξέταση και φυσικά η όλη διάγνωση θα ολοκληρωθεί με την πραγματογνωμοσύνη των ειδικών μηχανολόγων που θα εξετάσουν τα ευρήματα".

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια της άτυχης γυναίκας θα κινηθεί νομικά.
επανασύνδ3.jpg
επανασύνδ.jpg
Την ίδια ώρα χθες Πέμπτη, εκτυλίχθηκαν απίστευτες σκηνές στο σπίτι της άτυχης 56χρονης όταν συνεργείο της ΔΕΗ συνοδευόμενο από την αστυνομία πήγε εκεί για να επανασυνδέσει το ρεύμα. Οι συγγενείς δεν άντεξαν και μέσα στον πόνο τους φώναξαν προς στο συνεργείο «Συγχαρητήρια να τους πείτε που σκότωσαν έναν άνθρωπο».

«O λογαριασμός ο οποίος σκότωσε τη μητέρα μου»

tetrapl1.jpg

Ο γιος της αδικοχαμένης γυναίκας, έδειξε το λογαριασμό που σύμφωνα με τον ίδιο σκότωσε τη μητέρα του:
«Δεν είναι δυνατόν να κόβουν το ρεύμα σε μια γυναίκα που ζούσε χάρη στην υποστήριξη μηχανήματος. Χωρίς τεχνική υποστήριξη η μητέρα μου είχε μια ώρα ζωής καθώς τόσο διαρκούσε η μπαταρία», είπε ο Ανδρέας για να συμπληρώσει:

«Το ρολόι είναι ελάχιστους πόντους μακριά από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας που βρίσκονταν η μητέρα μου, μα καλά κανείς τους δεν είδε; κανείς δεν άκουσε; το μηχάνημα έχει 4 διαφορετικά αλάρμ σε περίπτωση διακοπής ρεύματος...»

Η ΔΕΗ θα προχωρήσει σε διοικητική προανάκριση για την πλήρη καταγραφή της υπόθεσης του θανάτου της 56χρονης τετραπληγικής αξιολόγησης των συμβά��των και διαδικασιών που ακολουθήθηκαν από την επιχείρηση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top