ΑΝΟΙΧΤΗ επιστολή στέλνει η αδελφή της Π. Ρούπα και καταγγέλλει την αστυνομία

«Υφιστάμεθα βάναυσο βιασμό προσωπικότητας από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς»

​Ανοιχτή επιστολή με την οποία καταγγέλλει πως τόσο η ίδια, όσο και η άρρωστη μητέρα της βιώνουν έναν «βάναυσο βιασμό προσωπικότητας από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς της χώρας» έστειλε η αδελφή της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη, Πόλας Ρούπα, Χριστιάνα.

Μετά την σύλληψη του ηγετικού στελέχους του Επαναστατικού Αγώνα, η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνες στο ��ατρικό της Ρούπα στην Καλαμάτα, κάτι που όπως φαίνεται ενόχλησε την αδελφή της.

Με την επιστολή της η Χριστιάνα Ρούπα αναφέρει:

«Με αφορμή τη σύλληψή του Νίκου Μαζιώτη συντρόφου της αδερφής μου Πόλας Ρούπα, εγώ και η μητέρα μου Ειρήνη τις τελευταίες ημέρες υφιστάμεθα ένα βάναυσο βιασμό της προσωπικότητάς μας, από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς της χώρας.

Από την πρώτη στιγμή αστυνομικοί, αφού έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματός μας, που βρίσκεται στο κέντρο της Καλαμάτας χωρίς εμείς ν’ αρνηθούμε την είσοδό τους, εισέβαλαν στο χώρο που κατοικούμε, ερεύνησαν τα πάντα, χωρίς να βρουν φυσικά το παραμικρό, αφού ουδεμία σχέση έχουμε, με οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα.

Όμως δεν σταμάτησαν σ’ αυτό. Καθημερινά δεχόμαστε επισκέψεις από άνδρες της ασφάλειας, χτυπήματα στα κουδούνια, εμφανέστατα δε και προκλητικά, μονίμως παρακολουθείται κάθε κίνησή μας, με κάθε τρόπο και κυρίως με την παρουσία αστυνομικού ακριβώς στην είσοδο της πολυκατοικίας μας.

Απευθύνομαι δημόσια και καταγγέλλω την παραπάνω κατάσταση, που οδήγησε στην διακύβευση της ηρεμίας μας, προπάντων της μητέρας μου, η οποία έχει σοβαρά προβλήματα υγείας. Προειδοποιώ κάθε υπεύθυνο για τις συνέπειες των παραπάνω φασιστικών συμπεριφορών, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να τις ανεχτώ άλλο και θα προβώ σε οποιαδήποτε νόμιμη ενέργεια.

Χριστιάνα Ρούπα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top