Στα μέρη του Παλαιοκώστα ψάχνουν την σύντροφο του Μαζιώτη

Αναζητούν το σπίτι για το ορφανό κλειδί

Στα μέρη του Παλαιοκώστα ψάχνουν την σύντροφο του Μαζιώτη

​Την Πόλα Ρούπα, το αυτοκ��νητο του Νίκου Μαζιώτη και τουλάχιστον τρία ακόμα άτομα που θεωρούνται μέλη της υποστηρικτικής του ομάδας αναζητά η αντιτρομοκρατική.

Στο επίκεντρο των ερευνών είναι το «ορφανό» κλειδί που βρέθηκε πάνω στον τρομοκράτη, καθώς τα στελέχη της αντιτρομοκρατικής θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι ξεκλειδώνει το κρησφύγετό του, στο οποίο πιθανόν να βρίσκεται μέρος του εξοπλισμού του Επαναστατικού Αγώνα ή ακόμα υλικά και ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Μάλιστα στο σπίτι αυτό, η Αντιτρομοκρατική πιστεύει ότι μπορεί να βρίσκεται και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο Μαζιώτης.

Παράλληλα, αξιωματικοί της υπηρεσίας σαρώνουν τις περιοχές, όπου κινείται ο διαβόητος κακοποιός Β. Παλαιοκώστας, πιστεύοντας ότι ίσως εκεί να βρήκε καταφύγιο η σύντροφος του τρομοκράτη Πόλα Ρούπα, μαζί με τον γιο τους.

Η αντιτρομοκρατική έχει ισχυρά στοιχεία, που αποδεικνύουν ότι Μαζιώτης και Παλαιοκώστας έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, γεγονός που δεν αποκλείει η Πόλα Ρούπα να προσέφυγε στη βοήθειά του, κατόπιν προσυμφωνημένου σχεδίου ανάγκης.

Επίσης, η αντιτρομοκρατική δεν έχει εξαπολύσει κυνηγητό μόνο εναντίον του Γιώργου Πατρακάκου, τα στοιχεία του οποίου έδωσε και στη δημοσιότητα.

Κοινή πεποίθηση είναι ότι η ομάδα του Μαζιώτη απαρτίζεται από έναν πυρήνα τριών ατόμων και διατηρεί συνεργασία με τρία – τέσσερα ακόμη άτομα, τα οποία έχουν τεθεί υπό στενή παρακολούθηση.

Παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες εκτός από τα Πατήσια και την περιοχή του Αγίου Νικολάου, στο Γραμματικό και στον Μαραθώνα, ενώ στελέχη της αντιτρομοκρατικής πιστεύουν ότι είναι πολύ πιθανόν ο εξοπλισμός του Επαναστατικού Αγώνα να μην είναι σε ένα σημείο, αλλά να βρίσκεται διασκορπισμένος ακόμα και σε σημεία εκτός Αττικής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top