Αυτό είναι το σπίτι του Μαζιώτη: Το STAR στο σπίτι του συλληφθέντα τρομοκράτη!

Τι λένε οι γείτονες - Τα 4 κινητά του Μαζιώτη και η παραγγελία σε delivery

Αυτό είναι το σπίτι του Μαζιώτη: Το STAR στο σπίτι του συλληφθέντα τρομοκράτη!
Πλάνα από το σπίτι-κρησφύγετο του Νίκου Μαζιώτη και της Πόλας Ρούπα που κατέγραψε το STAR.

Οι εξονυχιστικές έρευνες της Αντιτρομοκρατικής για στοιχεία, υλικό DNA κλπ. ολοκληρώθηκαν μετά από 3 μέρες και νύχτες και το STAR πήγε στην πολυκατοικία που έμεναν ο συλληφθείς τρομοκράτης, η σύζυγός του και το παιδί τους.

Το όνομα στο κουδούνι είναι «Παπασωτηρίου», ενώ το σπίτι -το οποίο βρισκόταν στον 5ο όροφο- έχει θωρακισμένη πόρτα.

Το STAR συνομίλησε με ενοίκους γείτονες των Μαζιώτη-Ρούπα, οι οποίοι είπαν ότι ήταν ευγενικοί και εμφανίζονταν ως οικογενειάρχες. Κανείς ωστόσο δεν είχε επαφές μαζί τους παρά μόνο κάποιες τυχαίες συναντήσεις στην είσοδο της πολυκατοικίας με το ζευγάρι συνήθως να έχει μαζί και το παιδί τους.

Ξεψαχνίζει τα κινητά η Αντιτρομοκρατική

Η Αντιτρομοκρατική κάνει φύλλο και φτερό τα ευρήματα από το σπίτι του Μαζιώτη.

Σημαντικό στοιχείο θεωρούνται τα 4 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα του συλληφθέντα τρομοκράτη, των οποίων τις επαφές ξεψαχνίζουν οι αστυνομικοί.

Την ίδια ώρα, έχει βρεθεί και μια απόδειξη για το ποιο ήταν το κινητό του Νίκου Μαζιώτη. Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής επισκέφθηκαν κατάστημα με έτοιμο φαγητό και έδωσαν σε υπάλληλο τα τέσσερα νούμερα για να διαπιστωθεί εάν είχε κάνει παραγγελία το συγκεκριμένο σπίτι.

Διαπιστώθηκε ότι όντως είχε γίνει παραγγελία με ένα από τα 4 τηλέφωνα. Μάλιστα, Ο Νίκος Μαζιώτης και η Πόλα Ρούπα είχαν ζητήσει από τον υπάλληλο που φέρνει τις παραγγελίες να τους κάνει αναπάντητη για να κατεβαίνουν στην είσοδο και όχι να ανεβαίνει ο ίδιος επάνω. Συνήθως κατέβαινε για να παραλάβει την παραγγελία η Πόλα Ρούπα.

Αναζητούν τις διαδρομές του Μαζιώτη μέσα από τις κάμερες των διοδίων

Τις πιθα��ές διαδρομές που ακολουθούσαν οι Μαζιώτης και Ρούπα αναζητούν, εξάλλου, οι αστυνομικοί.

Αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής πραγματοποίησαν τα προηγούμενα 24ωρα έρευνα στο αρχείο φωτογραφιών και video από τις κάμερες ασφαλείας που λειτουργούν στα διόδια της Εθνικής και Αττικής Οδού και εντόπισαν φωτογραφίες του ασημί Hyundai με αριθμό κυκλοφορίας ΥΗΤ 2959.

Το συμπέρασμα που έχουν βγάλει σε πρώτη φάση είναι ότι το ζεύγος διατηρούσε κρησφύγετο και στο Μαραθώνα, το Γραμματικό ή σε κάποια από τις γύρω περιοχές. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top