Αποκ��ειστικό: Η μαρτυρία για τον ταξιτζή που μετέφερε τη Ρούπα μετά τη σύλληψη Μαζιώτη!

Την αναγνώρισε και μάλιστα ρώτησε «τι κάνει ο σύζυγος»!

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο ταξιτζής που μετέφερε την Πόλα Ρούπα μετά το «πιστολίδι» και τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη στο Μοναστηράκι όχι μόνο την αναγνώρισε αλλά ρώτησε και τι κάνει ο συλληφθείς τρομοκράτης!

Στην αποκλειστική μαρτυρία που εξασφάλισε το STAR, οδηγός ταξί μιλά για συνάδελφό του από το Μαρούσι (όπου βρέθηκε και το κρησφύγετο των Μαζιώτη-Ρούπα) ο οποίος «πήρε κούρσα» τη σύζυγο του συλληφθέντα τρομοκράτη.

Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος στο STAR, η Ρούπα μπήκε σε ένα ταξί με σακ βουαγιάζ και το παιδί της, λίγο μετά τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη. Προφανώς υπήρχε έτοιμο σχέδιο σε περίπτωση που υπάρξει εμπλοκή.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο συνάδελφος του είναι Αμαρουσιώτης και όχι μόνο αναγνώρισε τη Ρούπα αλλά και τη ρώτησε λίγο πριν την αφήσει στον προορισμό της «τι κάνει ο σύζυγος»!

Η Πόλα Ρούπα φυσικά δεν απάντησε και βγαίνοντας από το ταξί απομακρύνθηκε με ταχύτητα…

Όπως αποκάλυψε ο ταξιτζής στο STAR, γνωρίζει ποιος είναι ο εν λόγω συνάδελφός του αλλά δεν αποκαλύπτει το όνομα του ή άλλα προσωπικά στοιχεία του…
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top