Βρέθηκε το κρησφύγετο του Μαζιώτη στο Μαρούσι

Πρώτη Ανάρτηση: 18.07.2014 - 14:18

Βρέθηκε το κρησφύγετο του Μαζιώτη στο Μαρούσι

Σε μια από τις περιοχές που υποψιάζονταν, στο Μαρούσι, βρέθηκε τελικά το κρησφύγετο του τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη.

ερτ.jpg
Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε στην οδό Υψηλάντου 27 στον 5ο όροφο πολυκατοικίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, και τα 4 κλειδιά που βρέθηκαν πάνω του ταιριάζουν στο κτίριο. Τα δυο είναι της κεντρικής εισόδου και της πόρτας του διαμερίσματος, το τρίτο της αποθηκούλας και το τέταρτο για το γκαράζ. Ένας από τους ενοίκους της πολυκατοικίας, όπως και η ιδιοκτήτρια του εν λόγω διαμερίσματος φέρονται να τον έχουν αναγνωρίσει.

3ρτυθ.jpg
Μάλιστα, η ιδιοκτήτρια υποστήριξε ότι ο κακοποιός νοίκιασε το διαμέρισμα με άλλα πλαστά στοιχεία, και όχι με το όνομα Μιχάλης Μιχελάκης, που χρησιμοποιούσε τον τελευταίο καιρό.

201407161025548979.jpg
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκεί έμενε τα τελευταία δύο χρόνια, μαζί με τη σύντροφο του, Πόλα Ρούπα και με το 4χρονο παιδί τους. Η Ρούπα φέρεται να έχει πλέον βαμμένα ξανθά μαλλιά και να παρουσιαζόταν σαν δασκάλα. Οι ένοικοι αναφέρουν ότι είναι εξαφανισμένη από την Τετάρτη, που συνελήφθει ο Μαζιώτης.

image.jpg
Στο σημείο βρίσκεται η Αντιτρομοκρατική αλλά και πυροτεχνουργοί.

Δεν υπάρχει γκαράζ, ενώ ακόμη δεν έχουν βρει το αυτοκίνητο, το οποίο είχε αγοράσει το 2013, ο αδίστακτος τρομοκράτης, με πλαστά στοιχεία ταυτότητας, ενώ πολλοί εικάζουν ότι πρόκειται για μια "κινούμενη γιάφκα". Ωστόσο, οι κάτοικοι της περιοχής είπαν πως δεν τον είχαν δει ποτέ με αυτοκίνητο και πως το ζευγάρι για την μετακίνηση του, μέσα στη πόλη, χρησιμοποιούσε τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

image.jpg
Όπως σας είχαμε πει στο star.gr, οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει τον Ν. Μαζιώτη σε συρμό στην περιοχή του Αμαρουσίου, γεγονός που κίνησε περισσότερο τις υποψίες τους.

Οι έρευνες συνεχίζονται και σε άλλα σημεία της Αθήνας, για τον εντοπισμό τυχόν και άλλων σπιτιών ή αποθηκών που χρησιμοποιούσε για γιάφκα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top