H επόμενη μέρα: H ΕΛ.ΑΣ ψάχνει για «γιάφκες» και συνεργούς του Νίκου Μαζιώτη

Ολονύκτια επιχείρηση-Σαρώνουν έξι σημεία της Αττικής

H επόμενη μέρα: H ΕΛ.ΑΣ ψάχνει για «γιάφκες» και συνεργούς του Νίκου Μαζιώτη

​Μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη, η Αντιτρομοκρατική ξεκίνησε ολονύχτια επιχείρηση προκειμένου να εντοπίσει «γιάφκες» και συνεργούς του τρομοκράτη.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, εστιάζοντας σε έξι σημεία στην Αττική: Κολωνό, Πατήσια, Κυψέλη, Χαλάνδρι, Μαραθώνα και Γραμματικό.

Μετά τα κλειδιά που βρέθηκαν στο σακίδιο που πέταξε κατά την καταδίωξή του ο 42χρονος τρομοκράτης, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως θα τους ξεκλειδώσουν πόρτες σπιτιών ή αποθηκών τις οποίες χρησιμοποιούσε ο Νίκος Μαζιώτης.

2129851.jpg2129852.jpg

Στόχος της Αντιτρομοκρατικής, είναι να βρεθεί ο χώρος που ο τρομοκράτης χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο στο κέντρο για να κινείται άνετα και ελεύθερα στην Αθήνα, ο χώρος που διαμένει με τη σύντροφο και μητέρα του παιδιού του, Πόλα Ρούπα (η οποία διαφεύγει ακόμα), αλλά και η γιάφκα με τα όπλα. Σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποιήθηκε έρευνα σε σπίτι στα Εξάρχεια, αλλά δεν βρέθηκε τίποτα.

2129793.jpg
Να σημειώσουμε, πως όλο αυτό το διάστημα ο Νίκος Μαζιώτης κυκλοφορούσε με πλαστή ταυτότητα ως «Μιχάλης Μιχελάκης», ενώ είχε νοικιάσει και ένα ασημί αυτοκίνητο μάρκας Hyundai Accent, με αριθμό κυκλοφορίας ΥΗT-2959, για το οποίο έχει στηθεί τεράστια επιχείρηση ώστε να εντοπιστεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top