Οι κινέζοι κρατάνε ''ζωντανή'' την αγορά της Βουκουρεστίου!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Οι κινέζοι κρατάνε

​Εντυπωσιακή είναι η αύξηση των πωλήσεων στους ακριβούς οίκους, που βρίσκονται στο πεζόδρομο της Βουκουρεστίου και σε αυτό έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο η παρουσία των Κινέζων καθώς κάνουν εκεί κ��θημερινά τις αγορές τους.

Οι επισκέπτες από την Κίνα - τη Ρωσία, και τη Μέση Ανατολή, είναι η'' τονωτική ένεση'' που χρειαζόταν ο πιο κεντρικός πεζόδρομος της Αθήνας και τα αποτελέσματα στα ταμεία είναι ήδη εμφανή.

Χαρακτηριστικό είναι πως στα περισσότερα καταστήματα στην Βουκουρεστίου, εργάζονται πωλητές και πωλήτριες που μιλούν κινέζικα. Καθώς είναι ένας τρόπος προσέγγισης των τουριστών.

Τον τελευταίο χρόνο μάλιστα οι πωλήσεις των κορυφαίων οίκων στην Ελλάδα έχουν παρουσιάσει αύξηση.

Με την Γαλλική Hermes να σημειώνει πωλήσεις 5,9 εκ ευρώ το 2013, από 5,6 εκ. που ήταν το 2012, η Louis Vuitton το 2013 είχε πωλήσεις 16,76 εκ ευρώ, από 15 εκατ. ευρώ που ήταν το 2012, η Prada σημείωσε πωλήσεις 5,5 εκ. ευρώ από 4,7 που ήταν το 2012 και οι πωλήσεις της Dior αυξήθηκαν στο 1,76 εκ. ευρώ από 1, 69 εκ. ευρώ που ήταν το 2012.

Οι μεγάλοι οίκοι μόδας μπορεί να έχουν περιορίσει τη δράση τους στο κέντρο της Αθήνας φαίνεται όμως πως η παρουσία κυρίως των κινέζων, βοηθάει ώστε να περιοριστούν σε μεγάλο βαθμό οι ''ζημιές'' από την κρίση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top