ΠΟΕ ΟΤΑ: Διαμαρτυρία για την αξιολόγηση και την κινητικότητα

Μικρή η προσέλευση του κόσμου

​Μικρή ήταν η προσέλευση του κόσμου στην συγκέντρωση διαμαρ��υρίας της ΠΟΕ ΟΤΑ στην Ομόνοια και στην πορεία που ακολούθησε στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Η ΠΟΕ ΟΤΑ σε ανακοίνωσή της μια μέρα πριν επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Η διαδικασία της αξιολόγησης βρίσκεται σε εξέλιξη, μην μας ξεγελά το ότι οι δήμαρχοι σε μια προσπάθεια να ξεπεράσουν τις αντιδράσεις που ξεσήκωσε ο νόμος για την «αξιολόγηση» ζήτησαν να παγώσει προσωρινά η κυβέρνηση το σχετικό νόμο για να επανέλθει από Σεπτέμβρη, με τον ελιγμό αυτό δίνουν χέρι βοηθείας στην κυβέρνηση.

Σε εξέλιξη είναι και ο επανέλεγχος των ΙΔΑΧ. Θεωρούμε ότι δεν είναι άλλη μια τυπική διαδικασία, αλλά στόχο έχει τη δημιουργία νέων δεξαμενών διαθεσιμότητας και απολύσεων.

Υπάρχει ανάγκη να δοθεί συνολική απάντηση, ενάντια στις αντιδραστικέ�� αναδιαρθρώσεις στο Δημόσιο, ενάντια στην αξιολόγηση και τις απολύσεις όσο και ενάντια στο νέο νόμο για το συνδικαλιστικό κίνημα, στην πολιτική και τα μέτρα της κυβέρνησης που με δικαστικές αποφάσεις επιδιώκει να βάλει στο γύψο τους λαϊκούς αγώνες,και να ποινικοποιήσει το δικαίωμα στην απεργία.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top