Στην παραλία με… ταπεράκι για να μην πληρώσουν το μπάνιο χρυσό

Όλοι προσπαθούν να γλιτώσουν τα περιττά έξοδα

​Αρκετά είναι τα χρήματα που πρέπει να διαθέσει κάποιος για να κάνει το μπάνιο του σε κάποια παραλία στην Αττική , που ταυτόχρονα μπορεί να έχει και είσοδο. Τα έξοδα είναι περισσότερα αν υπάρχουν και παιδιά. Γι’ αυτό το λόγο αρκετοί επιλέγουν παραλίες που η είσοδος είναι ελεύθερη.

Οι Αθηναίοι που αναζητούν μια ανάσα δροσιάς στις παραλίες εφο��ιάζονται με ομπρέλες, σπαστές καρέκλες, παγούρια, ψυγειάκια, ακόμα και σκηνές για τα παιδιά, αφού μια εξόρμηση στην παραλία μπορεί να στοιχίσει μέχρι και 60 ευρώ.

Συγκεκριμένα, μια τετραμελης οικογένεια χρειάζεται 35 ευρώ καθημερινά και 53 ευρώ τα Σαββατοκύριακα σε οργανωμένες παραλίες, ενώ πρέπει να έχει μαζί της τουλάχιστον 32 ευρώ τις καθημερινές και 38 ευρώ το Σαββατοκύριακο σε ελεύθερες παραλίες.

Οι καντίνες για κάποιους είναι μια οικονομική λύση, ενώ οι νέοι για να κερδίσουν χρήματα χρησιμοποιούν τα μέσα μεταφοράς για να πάνε στην παραλία.

Μάλιστα όσοι κάνουν το μπάνιο τους έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα, αφού εκτός από τα έξοδα που κοιτάζουν να γλιτώσουν, προέχουν και τα πράγματα τους καθώς σημειώνονται αρκετές κλοπές.