Ήρθαν για διακοπές… Η μητέρα πνίγηκε και ο γιος που προσπάθησε να τη σώσει είναι στο νοσοκομείο

Νέα τραγωδία συγκλονίζει την Κρήτη

Ήρθαν για διακοπές… Η μητέρα πνίγηκε και ο γιος που προσπάθησε να τη σώσει είναι στο νοσοκομείο

​Σκληρό παιχνίδι επεφύλασσε η μοίρα για μια οικογένεια τουριστών από το Βέλγιο…

Οι καλοκαιρινές διακοπές τους στην Ελλάδα μετατράπηκαν σε εφιάλτη την Παρασκευή το απόγευμα, όταν η 40άχρονη μητέρα της οικογένειας πνίγηκε ενώ κολυμπούσε σε παραλία στις Γούβες Ηρακλείου.

Τραγική λεπτομέρεια στο συμβάν είναι ότι ο γιος της άτυχης γυναίκας, 18 μόλις ετών, μόλις είδε τη μητέρα του να δυσκολεύεται στην κολύμβηση και να την παρασέρνουν τα μανιασμένα κύματα, βούτηξε για να τη σώσει. Στην προσπάθειά του όμως αυτή, κινδύνευσε και ο ίδιος να πνιγεί. Δυστυχώς όσο και αν επιχείρησε να σώσει τη μητέρα του δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα η ίδια να ξεψυχήσει στην παραλία και εκείνος να οδηγηθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Το λιμενικό ενημερώθηκε με καθυστέρηση για το περιστατικό ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, τα αίτια του συμβάντος αποδίδονται καθαρά στις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν εχθές στην περιοχή.

Το περιστατικό έχει συγκινήσει την τοπική κοινωνία καθώς είναι το τρίτο που συμβαίνει μέσα σε λίγες ημέρες, ενώ ταυτόχρονα προκαλεί προβληματισμό για το ποιά μέτρα θα πρέπει να ληφθούν ώστε, η μάστιγα όπως αποδεικνύεται κάθε χρόνο των πνιγμών σε παραλίες της Κρήτης, να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top