Απεργίες ΔΕΗ: Στο σκοτάδι θα «βυθιστεί» η Κρήτη!

ΔΕΙΤΕ σε ποιες περιοχές και ποιες ώρες θα σημειωθούν διακοπές ρεύματος

Απεργίες Δ��Η: Στο σκοτάδι θα «βυθιστεί» η Κρήτη!

​Στο σκοτάδι ενδέχεται να βυθιστεί η Κρήτη το βράδυ της Παρασκευής σύμφωνα με το ενδεικτικό πρόγραμμα των εκ περιτροπής διακοπών ηλεκτροδότησης που εξέδωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Οι εν λόγω διακοπές ρεύματος είναι πιθανό να πραγματοποιηθούν κατά το χρονικό διάστημα από τις 20.00 έως τις 22.00 το βράδυ της Παρασκευής και θα έχουν εκτιμώμενη διάρκεια μέχρι 1 ώρα ανά περιοχή.

Να σημειωθεί ότι για την ηπειρωτική χώρα (διασυνδεδεμένο σύστημα) και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δεν προβλέπονται προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης για τις απογευματινές και βραδινές ώρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ Ενδεικτικό πρόγραμμα περικοπών Κρήτης 04-07-2014 (απόγευμα-βράδυ).xlsΕνδεικτικό πρόγραμμα περικοπών Κρήτης 04-07-2014 (απόγευμα-βράδυ).xls

Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ το βράδυ της Πέμπτης από τις διακοπές ρεύματος που σημειώθηκαν, η πυροσβεστική δέχτηκε 22 κλήσεις και πραγματοποίησε 17 απεγκλωβισμούς από ασανσέρ στο Λεκανοπέδιο της Αττικής και συγκεκριμένα στη Νέα Ιωνία, στο Μαρούσι, στην Πεύκη, την Κηφισιά, την Νίκαια και το Πέραμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top