Οι αριστούχοι των πανελληνίων μιλούν στο Star

«Oι θυσίες μας ανταμείφθηκαν»

Οι αριστούχοι των πανελληνίων μιλούν στο Star

​Τα σχολεία και τα φροντιστήρια γέμισαν από μαθητές που με τα μπλοκάκια στα χέρια σημείωναν τους βαθμούς και υπολόγιζαν τα μόρια που συγκέντρωσαν. Πολλά ήταν τα χαμόγελα για τους αριστούχους... Ανάμεσα τους είναι και ο Στέφανος Σαμπατακάκης που συγκέντρωσε 19.714 μόρια και φαίνεται πως μπαίνει από τους πρώτους στην Ιατρική.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Έκανα πολλές θυσίες, στερήθηκα πολλές εξόδους, πολλές δραστηριότητες αλλά εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκα! Στην εποχή μας πλέον το κριτήριο είναι η επαγγελματική αποκατάσταση αλλά πρέπει να ακολουθούμε τα όνειρα μας και όταν αυτά τα δύο μπορούν να συνδυαστούν είναι καλό.» είπε στην κάμερα του Star ο Στέφανος Σαμπατακάκης.

Στο πλευρό των μαθητών είναι οι γονείς και η ικανοποίηση τους είναι μεγάλη όταν βλέπουν πως οι κόποι μια ολόκληρης χρονιάς ανταμείφτηκαν!!

«Οι γονείς αντιμετωπίζουν δυσκολίες όσον αφορά και στην ψυχολογία μας γιατί υπάρχουν δύσκολες στιγμές. Κάνουν υπομονή τους ευχαριστώ!» συμπλήρωσε ο Στέφανος.

Η Αμαλία συγκέντρωσε 18.000 μόρια και η επιλογή της θα γίνει με βάση τον οικογενειακό προϋπολογισμό!

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να επιλέξω ανάμεσα στη Φιλοσοφική Αθηνών και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο» ανέφερε η Αμαλία.

Ο Ιάσωνας συγκέντρωσε 18.300 μόρια. Και εκείνος θυσίασε πολύ από τον ελεύθερο χρόνο του για να δει το όνειρο του να πραγματοποιείται.

«Πο��υτεχνείο προτιμώ και με τα περσινά δεδομένα, περνάω στη σχολή» τόνισε.

Πάντως οι πρώτες εκτιμήσεις θέλουν την Ιατρική Αθηνών να ξεπερνάει και φέτος τα 19.000 μόρια, ανοδική τάση θα έχουν και οι σχολές της νοσηλευτικής ενώ συγκρατημένη φαίνεται να είναι η άνοδος στις φυσικομαθηματικές σχολές. Σταθεροποιητική θα είναι η τάση και στις οικονομικές σχολές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top