ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Στην Ελλάδα με τις αμέτρητες εκκλησίες, οργιάζουν οι Σατανιστικές τελετές

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για σφαγιασμένα ζώα και βεβηλώσεις ναών

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Στην Ελλάδα με τις αμέτρητες εκκλησίες, οργιάζουν οι Σατανιστικές τελετές

​Μπορεί το περιστατικό με την ανθρωποθυσία της 40χρονης άστεγης στην πλατεία Κατράκη στην Γλυφάδα από τον 22άχρονο Αλέξανδρο Παπαγεωργίου ο οποίος ήθελε να την προσφέρει στον Σατανά να σόκαρε το Πανελλήνιο, ωστόσο δεν είναι το μοναδικό….

ResizerK1V5VV8O.jpg190614093600_0822.jpg

Οι σατανιστικές τελετές σε ερημικές τοποθεσίες, οι θυσίες ζώων στο όνομα του Εωσφόρου, οι βεβηλώσεις ναών και τα εγχειρίδια μύησης στον σατανισμό στο διαδίκτυο δίνουν και παίρνουν, όπως καταγγέλλουν πολίτες στην Real News.

Πιστοί και ιερείς στα χωριά Κοκκινοσπηλιά και Καμαρούλα Αγρινίου δεν μπορούν ακόμη να συνέλθουν από το ΣΟΚ που έπαθαν όταν αντίκρισαν τα συνθήματα με σπρέι που είχαν γράψει σατανιστές στο εκκλησάκι του Άγιου Σπυρίδωνα.

«Είμαστε ιππότες του Σατανά... Σκοτώστε τους Χριστιανούς... Αγαπάμε το αίμα... Σκοτώστε τον Ιησού» και άλλα τέτοια συνθήματα με πεταμένους ανάποδους σταυρούς, μαύρα σκοινιά και κέρινα ομοιώματα ανθρώπων συγκλόνισαν την περιοχή, με τον πατέρα Κωνσταντίνο Καστάνη να εξομολογείται στην εφημερίδα πως σατανιστικές τελετές πραγματοποιούνται τα τελευταία χρόνια σε όλο τον νομό Αιτωλοακαρνανίας .

Στο ίδιο ύφος και οι δηλώσεις του πατέρα Τιμόθεου Λαμπέτη, ο οποίος γνώριζε τους πρωταγωνιστές της τραγωδίας στην Γλυφάδα.

«Μετά το περιστατικό της δολοφονίας με επισκέφτηκε μια πιστή από την περιοχή του Αγίου Κοσμά και μου κατήγγειλε ότι τους τελευταίους μήνες έπειτα από βραδινές συγκεντρώσεις νεαρών μέσα στο αθλητικό κέντρο οι κάτοικοι βρήκαν σφαγιασμένα σκυλιά, σατανιστικά σύμβολα, κεριά και άλλα στοιχεία που παραπέμπουν σε σατανιστικές τελετές» υποστήριξε ο πατέρας Τιμόθεος, τονίζοντας πως υπάρχουν καταγγελίες για τέτοια περιστατικά στην παραλιακή λεωφόρο αλλά και στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στον Υμηττό .

Η ανησυχία για τα φαινόμενα είναι έντονη όχι μόνο στους πιστούς και την ��κκλησία, αλλά και την ΕΛ.ΑΣ .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top