Με μια μεζούρα στο χέρι οι Πατρινοί: 15 άτομα κάθε χρόνο κάνουν … μεγέθυνση πέους!

Οι ταινίες πορνό τους... στέλνουν στο χειρουργό

​Μόδα έχει γίνει όπως φαίνεται η μεγέθυνση και η πάχυνση πέους στην χώρα μας, καθώς όλο και περισσότεροι άνδρες καταφεύγουν στους πλαστικούς χειρουργούς για λίγα… εκατοστά παραπάνω!

Σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Ανδρολογικής Εταιρείας το 2013 (έτος κρίσης) η αύξηση σε αυτού του είδους τις επεμβάσεις, ξεπέρασε το 70% σε σχέση με την τελευταία δεκαετία!

Πιο συγκεκριμένα κάθε χρόνο στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια δεκάδες άνδρες (πάνω από 70) δεν διστάζουν να ξαπλώσουν στο χειρουργικό κρεβάτι επιζητώντας μεγαλύτερη ηδονή!

Με την μεζούρα στο χέρι οι Πατρινοί!

Το φαινόμενο είναι ιδιαίτερα έντονο στην Πάτρα, όπου σύμφωνα με τον πλαστικό χειρουργό κ.Α. Γκέκα τουλάχιστον 15 άτομα ετησίως προχωρούν σε επεμβάσεις μεγέθυνσης πέους.

Τα 2/3 των παραπάνω περιπτώσεων αφορούν σύμφωνα με τον κ.Γκέκα κυρίως … ψυχολογικούς λόγους.

«Νομίζουν ότι το πέος τους είναι μικρό. Κυρίως επειδή βλέπουν ταινίες πορνό και δεν καταλαβαίνουν πως οι συγκεκριμένοι πρωταγωνιστές έχουν επιλεγεί επειδή είναι «προικισμένοι» προσθέτει ο γιατρός.

«Δεν σημαίνει όμως ότι όλοι... πρέπει να έχουν τέτοιο μέγεθος πέους» ξεκαθαρίζει ο κ. Γκέκας στο dete.gr

«Σε τέτοιου είδους περιπτώσεις τις οποίες ονομάζουμε ψυχοπαθητικές δεν επεμβαίνουμε. Όμως επεμβαίνουμε σε άλλες περιπτώσεις όπως πχ παχύσαρκων κλπ. Εκεί όντως απαιτείται η επέμβαση για επιμήκυνση του πέους. ‘Η σε άλλες περιπτώσεις που όντως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα» προσθέτει.

Το normal μέγεθος:

Συνήθως στον ευρωπαϊκό πληθυσμό το μέγεθος του αντρικού μορίου κυμαίνεται από 13-15 εκατοστά. Όπως εξηγούν, όμως, οι ανδρολόγοι, σε πολλές περιπτώσεις πίσω από το άγχος των ανδρών για το μέγεθος μπορεί να κρύβεται μια δυστυχισμένη ερωτική ζωή, ανεξάρτητη από το μήκος τους πέου��.

Ποιοι άντρες κάνουν μεγέθυνση πέους;

Στην πλειοψηφία τους, οι άνδρες που επιθυμούν μεγέθυνση πέους είναι ελεύθεροι, πάνε μόνοι τους στο γιατρό και ηλικιακά κυμαίνονται από 18 μέχρι και 70 χρόνων, ενώ δεν είναι και λίγες οι περιπτώσεις που το άγχος μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε αποχή από το σεξ και σε ακραίες περιπτώσεις αυτοτραυματισμούς, στην προσπάθεια μεγέθυνσης με «πρωτόγονες» μεθόδους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top