Αυτά τα μπισκότα κρύβουν ένα μεγάλο μυστικό! (ΦΩΤΟ)

Συλλήψεις στην Θεσσαλονίκη για βουτήματα, ναρκωτικά και χρήματα!

Αυτά τα μπισκότα κρύβουν ένα μεγάλο μυστικό! (ΦΩΤΟ)

​Βλέποντας τα μπισκοτάκια της φωτογραφίας, εκτός του ότι σου ανοίγει η όρεξη για βουτήματα το μυαλό σου πάει αυτόματα σε… καφέδες, παραλίες, χαλαρές κουβέντες στο μπαλκόνι!!! Κανείς δεν φαντάζεται εκ πρώτης όψεως κάτι ύποπτο για τα cookies της ΦΩΤΟ αφού εξωτερικά τουλάχιστον καμία διαφορά δεν έχουν από εκείνα που κυκλοφορούν στο εμπόριο!

biskota2.jpg

Και όμως τα εικονιζόμενα μπισκότα δεν είναι και τόσο αθώα όσο φαίνονται! Πρόκειται για μπισκότα... κάνναβης τα οποία διακινούσε σύμφωνα με το κατηγορητήριο ένας 44χρονος ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης μαζί με άλλα δύο άτομα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 44χρονος, που χαρακτηρίζεται από την αστυνομία ως επικεφαλής δικτύου διακίνησης ποσοτήτων κάνναβης, κατείχε 12 μπισκότα κάνναβης, 38 κάψουλες που περιείχαν την ίδια ναρκωτική ουσία, μικροποσότητα κοκαΐνης και άλλα 4 κιλά περίπου κάνναβης, καθώς επίσης και χρήματα προερχόμενα από διακίνηση.

biskota3.jpg

Ο 44χρονος κατ��γορείται ότι προμήθευσε με ναρκωτικά δύο άτομα, ηλικίας 43 και 45 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν άλλα 37 από τα «ξεχωριστά» μπισκότα κάνναβης, βάρους 925 γραμμαρίων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top