Ρεπορτάζ STAR: Οι μεγάλοι χαμένοι του Μουντιάλ

Ποια επαγγέλματα είδαν μεγάλη πτώση στον τζίρο λόγω της στρογγυλής θεάς

Χαμένα από το μουντιάλ βγαίνουν αρκετά επαγγέλματα καθώς ο κόσμος λόγω κρίσης παρακολουθ��ί τη διοργάνωση από το σπίτι.

Την ώρα που τα ντελιβεράδικα είδαν κάπως τις δουλειές να ανοίγουν με το μουντιάλ, πολλές ταβέρνες άδειασαν, καθώς το φαγητό στο σπίτι (είτε μαγειρευτό είτε από delivery) είναι πιο οικονομικό από το «έξω»

Η δουλειά στις καφετερίες είναι ήδη πεσμένη λόγω κρίσης. Το Μουντιάλ φαίνεται να βοηθά μόνο εκείνους που έβαλαν τηλεοράσεις για να βλέπουν μπάλα οι πελάτες.

Την ίδια ώρα, με τον κόσμο να παρακολουθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο από τον καναπέ και ο κλάδος των ταξί έχει δει την -ήδη πεσμένη- δουλειά να καταποντίζεται. Όπως λένε χαρακτηριστικά οι οδηγοί ταξί, «μόλις ξεκινήσουν τα παιχνίδια, νεκρώνουν τα πάντα στην Αθήνα».

Τέλος, σινεμά και θέατρα έχουν -επίσης- δει τις δουλειές να πέφτουν τις μέρες που παίζει κάποια μεγάλη ομάδα στο Μουντιάλ. Χαρακτηριστικά, ιδιοκτήτης συνοικιακού σινεμά στο Μαρούσι αναφέρει πως τη μέρα που έπαιζε η Εθνική, τα εισιτήρια ήταν 30% λιγότερα από άλλες μέρες.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top