ΚΤΗΝΩΔΙΑ: ΠαΤΕΡΑΣ βίαζε επί τρία χρόνια την κόρη του μπροστά στα μάτια της γυναίκας του

Η κοπέλα αποκάλυψε στην αστυνομία το δράμα που ζούσε

ΚΤΗΝΩΔΙΑ: ΠαΤΕΡΑΣ βίαζε επί τρία χρόνια την κόρη του μπροστά στα μάτια της γυναίκας του

​Μια απίστευτη κτηνωδία που εξελισσόταν στο Τρίκορφο του δήμου Μεσσήνης τα τελευταία χρόνια αποκαλύφθηκε, σοκάροντας την τοπική κοινωνία.

Όλα ξεκίνησαν όταν μετά από έναν οικογενειακό καυγά στο σπίτι ενός 35χρονου Αλβανού, έφτασε η αστυνομία για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Μεσσήνης όταν έφτασαν στο σπίτι κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά, αφού παρατήρησαν ότι η 15χρονη κόρη της οικογένειας είχε ένα σημάδι από γρατζουνιά στο μάτι της.

Έκριναν λοιπόν ότι δεν πρόκειται για έναν απλό καυγά και ότι θα πρέπει την υπόθεση να την αναλάβει η ασφάλεια Καλαμάτας.

Εκεί λοιπόν, παρουσία ψυχιάτρου, το ανήλικο κορίτσι αποκάλυψε στους έκπληκτους αστυνομικούς ότι ο πατέρας της την βίαζε από την ηλικία των 12 ετών μπροστά στα μάτια της μητέρας της, που δεν έκανε τίποτα για να τον σταματήσει.

Μάλιστα, η μητέρα αρνιόταν αρχικά ότι συνέβαινε κάτι τέτοιο, υπέκυψε όμως στις πιέσεις των αστυνομικών και όπως είπε ο σύζυγός της έδερνε και την ίδια και την απειλούσε ότι θα της κάνει κακό αν αποκάλυπτε το αρρωστημένο του πάθος.

Η οικογένεια έχει άλλα δύο παιδιά, ένα αγοράκι που μένει μαζί τους κι ένα κοριτσάκι που μένει στην Αλβανία.

Τον βιασμό επιβεβαίωσε και ο ιατροδικαστής, ενώ ο πατέρας οδηγήθηκε την Τετάρτη στον εισαγγελέα, ο οποίος και του απήγγειλε κατηγορίες για αιμομιξία, αποπλάνηση και βιασμό ανηλίκου. Την Πέμπτη αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή Καλαμάτας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top