Τρισάγιο στην μνήμη του αστυνομικού Νεκτάριου Σάββα που δολοφόνησε η ΣΕΧΤΑ Επαναστατών το 2009

Αλλά και του Γιώργου Ανδριτσόπουλου που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των αλβανών δραπετών

Τρισάγιο στην μνήμη του αστυνομικού Νεκτάριου Σάββα που δολοφόνησε η ΣΕΧΤΑ Επαναστατών το 2009

​Τρισάγιο τελέστηκε το πρωί της Τρίτης στα Πατήσια στην μνήμη του αστυνομικού Νεκτάριου Σάββα, ο οποίος δολοφονήθηκε από τους τρομοκράτες της οργάνωσης ΣΕΧΤΑ Επαναστατών το 2009, αλλά και του συναδέλφου του Γιώργου Ανδριτσόπουλου τον οποίο σκότωσαν Αλβανοί δραπέτες 4 χρόνια αργότερα στο Δίστομο.

Στο τρισάγιο έδωσε το «παρών» και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας.

Εν τω μεταξύ η αστυνομία έχει λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας καθώς εκτιμά ότι οι τρομοκράτες ετοιμάζουν νέα επίθεση.

Ήταν Ιούνιος του 2009 όταν οι τρομοκράτες της ΣΕΧΤΑΣ γάζωσαν με 24 σφαίρες τον αστυνομικό της αντιτρομοκρατικής, Νεκτάριο Σάββα, ο οποίος βρισκόταν στα Πατήσια.

Τέσσερα χρόνια μετά τον Ιούνιο ένας άλλος συνάδελφός του, ο αστυνομικός Γιώργος Ανδριτσόπουλος έπεσε νεκρός από τις σφαίρες Αλβανών δραπετών στο Δίστομο!

Ακολουθεί η ανακοίνωση των ομοσπονδιών:

«Στις 17 Ιουνίου 2014 συμπληρώνονται πέντε χρόνια από τη στυγερή δολοφονία του συναδέλφου μας Νεκτάριου Σάββα, ενώ εκτελούσε ευόρκως τα καθήκοντά του στην οδό Λάμπρου Πορφύρα στα Πατήσια, καθώς και ένας χρόνος από τη στυγερή δολοφονία του συναδέλφου μας Γεωργίου Ανδριτσόπουλου, που έλαβε χώρα την 17-06-2013 στο Δίστομο Βοιωτίας, σε συμπλοκή με επικίνδυνους κακοποιούς. Οι Ομοσπονδίες μας, στη μνήμη των αδικοχαμένων συναδέλφων μας, θα πραγματοποιήσουν τρισάγιο δέηση στην οδό Λάμπρου Πορφύρα στα Πατήσια».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top