Ο γιος του υπουργού Εσωτερικών Α. Ντινόπουλου διαπρέπει στο… parkour

Ακροβατεί σε στέγες και τοίχους και κάνει εντυπωσιακά ακροβατικά

Ο γιος του υπουργού Εσωτερικών Α. Ντινόπουλου διαπρέπει στο… parkour

​Πρωταθλητής στο… parkour είναι ο 23χρονος γιος του νέου υπουργού Εσωτερικών, Αργύρη Ντινόπουλου και μάλιστα εντυπωσιάζει με τα αακροβατικά του.

Ο Βασίλης Ντινόπουλος άρχισε να ασχολείται με το parkour σε ηλικία 14 ετών, όταν εντυπωσιάστηκε από τα βίντεο που έβλεπε στο YouTube, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει να τα αντιγράφει.

Έτσι λοιπόν κάθε φορά που βρισκόταν σε παιδικές χαρές, πάρκα και ταράτσες προσπαθούσε να υπερπηδά εμπόδια και να ισορροπεί πάνω σε τοίχους και στέγες.

Για να βελτιώσει μάλιστα τις επιδόσεις του άρχισε να ασχολείται με την καποέιρα, το καράτε και το κουνγκ φου και να προπονείται με τις ώρες.

Φυσικά δεν έλειψαν και οι μικροτραυματισμοί, με τον ίδιο να παραδέχεται ότι έφαγε αρκετές… τούμπες για γίνει καλός. Ο χειρότερος τραυματισμός που είχε ήταν όταν προσπάθησε να πηδήξει 14 σκαλιά και κατέληξε με αρκετά ράμματα και σπασμένα δόντια.

Όπως είχε πει και ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές», ο πατέρας του ήταν πάντα στο πλευρό του και δεν στάθηκε ποτέ εμπόδιο στο να κάνει το χόμπι του.

Μάλιστα τώρα που ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Αγγλία, πηγαίνει αρκετές φορές σε πάρκα και παιδικές χαρές και προπονείται.

Δείτε την παλιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top