ΛΟΥΚΕΤΟ σε εννιά νυχτερινά μαγαζιά στη Μύκονο - Στο στόχαστρο άλλα 80!

Έντονες αντιδράσεις από τους επιχειρηματίες του νησιού

ΛΟΥΚΕΤΟ σε εννιά νυχτερινά μαγαζιά στη Μύκονο - Στο στόχαστρο άλλα 80!

​Σε έντονο αναβρασμό βρίσκεται η τοπική αγορά του νησιού των Ανέμων, μετά την απόφαση της αστυνομίας να σφραγίσει την Τρίτη εννέα κέντρα διασκέδασης και τις επόμενες ημέρες άλλα 80, για υπέρβαση ωραρίου τις ώρες κοινής ησυχίας.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των ιδιοκτήτων των νυχτερινών μαγαζιών, που σε έκτακτη συνάντηση που πραγματοποίησαν το Σάββατο, με το δήμαρχο, Κώστα Κουκά, χαρακτήρισαν το κλείσιμο των επιχειρήσεών τους εν μέσω τουριστικής σεζόν, καταστροφικό, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να προβούν σε κινητοποιήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα καταστήματα καταγγέλθηκαν για υπέρβαση ωραρίου, τόσο κατά τις ώρες κοινής ησυχίας το μεσημέρι, όσο και τη νύχτα, οπότε κανονικά θα έπρεπε να κλείνουν στις 3 τα ξημερώματα -��ν και την ώρα εκείνη είναι γεμάτα από κόσμο.

Η εξέλιξη αυτή στην αρχή της τουριστικής περιόδου, όπως είπαν οι επιχειρηματίες, τους οδηγεί στην καταστροφή, σε μια εποχή που η κρίση έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτες ζημιές οικονομικού χαρακτήρα παντού -ιδιαίτερα, όπως σημειώθηκε, σε επιχειρηματίες ενός νησιού το οποίο λειτουργεί κατ' εξοχήν τη θερινή τουριστική περίοδο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top