Υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης λέει βγάλτε τα βυζ@κι@ και κ@λ@ρ@κια έξω

Το καυστικό της μήνυμα στο Facebook που προκάλεσε αντιδράσεις

​Τη Γυμνή Ποδηλατοδρομία που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη υπερασπίστηκε με… σθένος η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Ελεάννα Ιωάννίδου, η οποία είχε την στήριξη των Οικολόγων.

Με ένα καυστικό της μήνυμα στο Facebook, η κα Ιωαννίδου κατακεραύνωσε όσους αντέδρασαν στο event που διοργανώθηκε, αλλά και σε εκείνους που αντιδρούν στον δημόσιο θηλασμό και στο gay pride.

Γράφει λοιπόν η υποψήφια δήμαρχος:

«Όσοι και όσες σοκάρονται ή "προσβάλλονται στην αισθητική τους" από πολύχρωμες διαμαρτυρίες, όπως η διεθνής γυμνή ποδηλατοδρομία, ο πανελλαδικός ταυτόχρονος θηλασμός ή το φεστιβάλ υπερηφάνειας, απορρίπτουν συνήθως τον πουριτανισμό, με το επιχείρημα πως δεν σοκάρονται από το γυμνό "ως τέχνη". Δηλαδή, από το γυμνό που έχει συμβατική αξία. Συμπληρώνω πως ούτε προσβάλλονται στην αισθητική τους από βυζ@κια και κ@λ@ρ@κια στις αφίσες ή την τηλεόραση ή από τα μπιμπερό σε κοινή θέα.

αρχείο λήψης (1).jpg

Η αντίδραση στις διαμαρτυρίες αυτές δεν προδίδει, λοιπόν, μόνο έλλειψη ανεκτικότητας στην απελευθέρωση των άλλων. Προδίδει και υπερβολική εξοικείωση με την εμπορευματοποίηση του ανθρώπινου σώματος.

Με άλλα λόγια, όσοι και όσες δεν αντέχουν την απελευθερωμένη, χαρούμενη διαμαρτυρία, στη ζωή έχουν φάει αυτογκόλ από τα αποδυτήρια. Μην τους συνερίζεστε. Να τους συμπονάτε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top