ΜΥΣΤΗΡΙΟ με την εξαφάνιση της Αγγελικής Πεπόνη-ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ο σύντροφός της!

Του μείωσαν την ποινή

ΜΥΣΤΗΡΙΟ με την εξαφάνιση της Αγγελικής Πεπόνη-ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ο σύντροφός της!

​Ποινή κάθειρξης δέκα ετών επέβαλλε το Πενταμελές Εφετείο Ιωαννίνων, στον 59χρονο από την Πρέβεζα, τον τελευταίο άνθρωπο που είχε δει και είχε μιλήσει με την 25χρονη Αγγελική Πεπόνη, η οποία αγνοείται από τον Ιούνιο του 2010.

Πρωτόδικα του είχε επιβληθεί η ποινή της ισόβιας κάθειρξης όμως σήμερα το δικαστήριο μείωσε σημαντικά την ποινή, μιας και η κατηγορία που τον βάρυνε ήταν της διάθεσης ναρκωτικών ουσιών σε τρίτους κατ' εξακολούθηση και καθ' υποτροπή.

Ο 59χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε καμία σχέση με διακίνηση ναρκωτικών, ενώ όταν ρωτήθηκε για την τύχη της Αγγελικής από την μητέρα της, επικαλέστηκε ότι δεν γνωρίζει τίποτα.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Να θυμίσουμε πως η όμορφη και γεμάτη ζωή Αγγελική χάθηκε ξαφνικά ενώ επέστρεφε σπίτι της την Πέμ��τη 17 Ιουνίου 2010.

Αφότου οι συγγενείς της δήλωσαν στην αστυνομία την εξαφάνιση της, ως σήμερα οι αστυνομικοί της ασφάλειας Πρέβεζας δεν σταμάτησαν να ερευνούν για τον εντοπισμό της άτυχης κοπέλας ζωντανής ή νεκρής.

Ο καταδικασμένος φίλος της υποστηρίζει ότι δεν είδε την κοπέλα την μοιραία ημέρα της εξαφάνισης της και ότι τον επισκέφθηκε το προηγούμενο βράδυ αλλά έφυγε, όπως είπε ίσως πήγε στην Αλβανία, ή κάπου αλλού.

Όμως η μαρτυρία συγγενούς του μπλέκει τα πράγματα! Είπε συγκεκριμένα ότι η Αγγελική ήταν στο σπίτι τους και την επόμενη μέρα!

Τα ερωτήματα που αναμένουν απάντηση είναι που πήγε η Αγγελική μετά την επίσκεψη στο σπίτι του φίλου της; Γιατί το τηλέφωνο της δεν απαντούσε; Γιατί άλλα λέει ο φίλος και άλλα οι συγγενείς του; Πόσο εύκολο είναι να εξαφανιστεί η Αγγελική όταν από βραδύς είπε στους δικούς της στο τηλέφωνο «είμαι στο δρόμο και έρχομαι»;

Ωστόσο οι συγκλονιστικές μαρτυρίες των φίλων και συγγενών της αποκάλυψαν ότι η νεαρή γυναίκα είχε γίνει έρμαιο του συντρόφου της και είχε «κυλήσει» στον άγριο κόσμο των ναρκωτικών.

Ο φίλος της, «έστελνε» τους απελπισμένους συγγενείς της για αναζήτηση σε σημεία που δεν είχαν καμία σχέση με το που πραγματικά βρισκόταν η κοπέλα, ενώ η μαρτυρία φίλης λέει ότι την είδε να κινδυνεύει να πεθάνει στα χέρια του!

«Ο θάνατος δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που ζούμε», είπε η μητέρα της αγνοούμενης. Περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές της Αγγελικής όπως τις μετέφερε στην οικογένειά της ο φίλος της που ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε πριν χαθεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top