ΣΗΜΕΡΑ το ΠΑΡΤΙ της ΧΡΟΝΙΑΣ: 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ κόστισαν τα γενέθλια της Ριμπολόβλεβα

Ο Σκορπιός θα ζήσει στιγμές χλιδής

ΣΗΜΕΡΑ το ΠΑΡΤΙ της ΧΡΟΝΙΑΣ: 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ κόστισαν τα γενέθλια της Ριμπολόβλεβα

​Όλα είναι έτοιμα στον Σκορπιό για το 3ημερο πάρτι της χρονιάς, αφού εκεί θα γιορτάσει τα 25α γενέθλια της η κόρη του Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, Εκατερίνη.

Τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα στο ελληνικό νησί μιας και οι καλεσμένοι της 25χρονης οι οποίοι ανέρχονται στους 200 με 250, είναι σπουδαίες προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ, εστεμμένοι, ποδοσφαιριστές και πολλοί άλλοι εκατομμυριούχοι.

Οι πληροφορίες θέλουν ανάμεσα στους καλεσμένους να είναι: η Μπιγιονσέ με τον σύζυγο της, η Αθηνά Ωνάση, ο πρίγκιπας του Μονακό Αλβέρτος και πολλοί άλλοι.

Μάλιστα προσκλητήριο έχει λάβει και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος παρά τις φήμες που τον ήθελαν να πηγαίνει στο πάρτι της χρονιάς, δεν θα παρευρεθεί τελικά, σύμφωνα με ανακοίνωση του ίδιου.

Την ίδια στιγμή για το πάρτι που θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή, στο νησί έχουν στηθεί ηχητικά συστήματα, φωτορυθμικά, και τρεις πίστες για τον χορό των καλεσμένων.

Το μενού θα περιλαμβάνει λιχουδιές από την ελληνική, μεσογειακή και ρωσική κουζίνα, ενώ οι σαμπάνιες θα ρέουν άφθονες, αφού έχει γίνει ειδική παραγγελία από τη Ρωσία και την Γαλλία.

Όπως καταλαβαίνετε τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί είναι δρακόντεια για να μην χαλάσει κάνεις και τίποτα το πάρτι χλιδής, για το οποίο έχουν ξοδευτεί περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ!!!

Επιπρόσθετα, η Εκατερίνη απέδειξε και τις κοινωνικές της ανησυχίες, αφού η 25χρονη φέρεται να επισκέφτηκε το ειδικό σχολείο της Λευκάδας και να υποσχέθηκε ότι θα φροντίσει προσωπικά για την αγορά ενός αυτοκίνητου που θα εξυπηρετεί την μετακίνηση των μαθητών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top