ΑΝΑΤΡΙΧIΛΑ στους Αμπελόκηπους:Σκότωσε την σύντροφό του και την κρατούσε μέσα στο διαμέρισμά του

Επί ένα μήνα κοιμόταν μαζί της στο ίδιο κρεβάτι

ΑΝΑΤΡΙΧIΛΑ στους Αμπελόκηπους:Σκότωσε την σύντροφό του και την κρατούσε μέσα στο διαμέρισμά του

​Φρίκη και ανατριχίλα ένιωσαν οι αστυνομικοί που μπήκαν στο διαμέρισμα ενός 52χρονου άνδρα στους Αμπελόκηπους και βρήκαν πάνω στο κρεβάτι του το πτώμα της συντρόφου του.

Οι γείτονες του άνδρα παραπονιόντουσαν εδώ και έναν μήνα για την έντονη δυσοσμία που έβγαινε από το διαμέρισμά του και τελικά ειδοποίησαν την αστυνομία που επενέβη την προηγούμενη Κυριακή.

Έντρομοι οι αστυνομικοί που μπήκαν στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου βρήκαν το πτώμα μιας γυναίκας πάνω στο κρεβάτι σε προχωρημένο στάδιο αποσύνθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για την σύντροφο του άνδρα, η οποία καταγόταν από την Ιρλανδία και εργαζόταν τα τελευταία χρόνια σε μπαρ.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ο 52χρονος, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, σκότωσε την σύντροφό του και επί ένα μήνα κοιμόταν μαζί της στο ίδιο κρεβάτι.

Οι γείτονες του άνδρα μάλιστα πάρα πολλές φορές του είχαν παραπονεθεί για την δυσοσμία κι εκείνος τους απαντούσε ότι είναι τα υδραυλικά του σπιτιού του.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η γυναίκα στραγγαλίστηκε, όμως αναμένεται η έκθεση του ιατροδικαστή για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, μιας και ήταν τέτοια η αποσύνθεση που δεν μπορούσαν να διακρίνουν αν φέρει στο σώμα της τραύματα από μαχαιριές ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top