Στα σκουπίδια κατέληξε εκλογικό υλικό στην Πάτρα-Το πέταξαν στη μέση του δρόμου!

Ακόμη και το τηλεγράφημα με τους σταυρούς!

Στα σκουπίδια κατέληξε εκλογικό υλικό στην Πάτρα-Το πέταξαν στη μέση του δρόμου!

​Στα σκουπίδια κατέληξε εκλογικό υλικό, με τα δικαιολογητικά μελών της εφορευτικής επιτροπής (όπως επίσης και άλλα δικαιολογητικά), εκλογικού τμήματος της Πάτρας.

Το εκλογικό υλικό, βρισκόταν μέσα σε μια μαύρη σακούλα απορριμμάτων, πεταμένη στη μέση της περιμετρικής οδού της Πάτρας.

eklog3_631_355.jpg
Ένας οδηγός που εκείνη την ώρα πέρναγε από το σημείο, κινδύνευσε με το αυτοκίνητό του, και κατέβηκε να απομακρύνει τη σακούλα –«εμπόδιο», για να ανακαλύψει έκπληκτος πως μέσα περιείχε εκτός από το εκλογικό υλικό, μέχρι και το τηλεγράφημα με τους σταυρούς, όπως επίσης και πολλά προσωπικά δεδομένα.

αρχείο λήψης.jpg
Σε ένα από τα κουτιά μάλιστα, βρισκόταν και το επίσημο τηλεγράφημα συγκεκριμένου εκλογικού τμήματος της Πάτρας, το οποίο επρόκειτο για το δεύτερο τηλεγράφημα που θα έπρεπε να παραδοθεί στον αρμόδιο του Πρωτοδικείου, μιας και το συγκεκριμένο έγγραφο διευκολύνει την έγκυρη διαδικασία για την μετάδοση των αποτελεσμάτων του υπουργείου. Το τηλεγράφημα όμως,.. είχε πεταχτεί στα σκουπίδια!

αρχείο λήψης (1).jpg

ΤΙ ΑΛΛΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΣΑΚΟΥΛΑ;

Υπήρχαν όλα τα δικαιολογητικά των μελών των εφορευτικών επιτροπών που δεν μπορούσαν να παραστούν. Έγγραφα, πιστοποιητικά από γιατρούς κλπ. Κοινώς; Tα προσωπικά δεδομένα όλων των μελών των εφορευτικών επιτροπών!

Mέχρι και οι υπογεγραμμένες δηλώσεις εκπροσώπων κομμάτων βρέθηκαν μέσα στα σκουπίδια, όπως επίσης και εκατοντάδες φάκελοι οι οποίοι περίσσεψαν, χωρίς κανείς να νοιαστεί να τους επιστρέψει ώστε να χρησιμοποιηθούν σε επόμενη εκλογική διαδικασία.

Να σημειώσουμε πάντως, πως τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών του συγκεκριμένου τμήματος, μπορούν ανά πάσα στιγμή να τιμωρηθούν (βάσει νόμου) αφού τα δικαιολογητικά για την απουσία τους... ουδέποτε έφθασαν στον φάκελο του Πρωτοδικείου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top