Πανελλήνιες:ΒΑΤΑ ήταν τα θέματα στα μαθήματα Γενικής Παιδείας που εξετάστηκαν σήμερα οι μαθητές

Τι λένε οι εκπαιδευτικοί

Πανελλήνιες:ΒΑΤΑ ήταν τα θέματα στα μαθήματα Γενικής Παιδείας που εξετάστηκαν σήμερα οι μαθητές

Με την εξέταση των υποψηφίων για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ στα μαθήματα Γενικής Παιδείας - τα Μαθηματικά, τη Βιολογία, την Ιστορία και τη Φυσική - συνεχίστηκαν την Παρασκευή οι Πανελλαδικές εξετάσεις.

Εκπαιδευτικοί κρίνουν ότι τα θέματα και στα τέσσερα μαθήματα Γενικής Παιδείας της Παρασκευής ήταν σε γενικές γραμμές εύκολα για τους καλά διαβασμένους.

Στα μαθηματικά θεωρούνται σχετικά εύκολα και δεν συγκρίνονται με τα πολύ δύσκολα θέματα που δόθηκαν τα προηγούμενα χρόνια.

Αποτέλεσμα είναι η αναμενόμενη αύξηση των βάσεων, στο βαθμό επιρροής του μαθήματος αυτού, που μάλιστα είναι αυξημένης βαρύτητας για το πέμπτο πεδίο των Οικονομικών Σχολών.

Για τη Βιολογία ειδικοί εκτιμούν ότι τα θέματα ήταν σαφή, εξέταζαν όλα τα κεφάλαια της διδασκόμενης ύλης και δεν παρουσ��ασαν ιδιαίτερες δυσκολίες.

Τα θέματα στο μάθημα Ιστορίας Γενικής Παιδείας καλύπτουν αρκετά κεφάλαια της εξεταστέας ύλης και ήταν σαφή. Τα παραθέματα της ομάδας Β χαρακτηρίζονται αρκετά απλά και χωρίς «παγίδες». Τα θέματα της Φυσικής επίσης χαρακτηρίζονται εύκολα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top