Το «Όραμα Ελπίδας» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα

Δείτε το βίντεο

Το «Όραμα Ελπίδας» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα

​Την εκστρατεία του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» και την Τράπεζα Εθελοντών δοτών μυελού των οστών προσεφέρθη να ενισχύσει η οnline εταιρεία τουρισμού airfast tickets, παρέχοντας για τα επόμενα 2 χρόνια, δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια ύψους 30.000 ευρώ.

Ο Πρόεδρος της εταιρείας, επισκέφτηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη ΕΛΠΙΔΑ όπου και τιμήθηκε από τον Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ και την Πρόεδρό του.

«Η στήριξή σας είναι πολύτιμη για εμάς τη στιγμή που ξεκινάμε μια μεγάλη προσπάθεια ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης και δημιουργίας μιας μεγάλης αλυσίδας αγάπης από εθελοντές δότες μυελού των οστών από όλη την Ελλάδα», δήλωσε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Ο πρόεδρος και ιδρυτής της airfast tickets, κύριος Νικόλαος Κοκλώνης ανέφερε: «Σαν νέος είστε ένα δικό μου όραμα, παραμελώντας τον προσωπικό σας χρόνο δώσατε όλη σας την ενέργεια, όλη τη διάθεση και τη χαρά σας στα παιδιά και στο σύλλογο Ελπίδα. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας, για κάθε δευτερόλεπτο που αφιερώνετε σε αυτά τα παιδιά».

Η προσφορά αυτή όπως επεσήμανε και η κυρία Βαρδινογιάννη, αποτελεί τον συνδετικό κρίκο του προσωπικού του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», που θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα ώστε να φέρει τα πολύτιμα δείγματα από τους συνανθρώπους μας, που θέλουν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών, χαρίζοντας Ελπίδα στα παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο.

Ο κύριος Νίκος Κοκλώνης έγινε επί τόπου ο ίδιος εθελοντής δότης μυελού οστών, όπως και στελέχη της εταιρείας του, στηρίζοντας ακόμα περισσότερο τον αγώνα στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top