ΣΟΚ: 23χρονος έστελνε άσεμνες φωτογραφίες του στο facebook σε ανήλικη!

Κατηγορείται για πορνογραφία

ΣΟΚ: 23χρονος έστελνε άσεμνες φωτογραφίες του στο facebook σε ανήλικη!

​Για πορνογραφία ανηλίκων κατηγορείται 23χρονος Ιορδανός, ο οποίος σύμφωνα με τ�� Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, είχε έρθει σε επικοινωνία με ανήλικη μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης Facebook και της απέστειλε άσεμνες φωτογραφίες του, παροτρύνοντάς την να κάνει και αυτή το ίδιο.

Ειδικότερα, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία της 38χρονης μητέρας της ανήλικης στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Επιπλέον, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν μεταξύ τους, το άτομο αυτό επιχείρησε να ασελγήσει σε βάρος της ανήλικης.

Στο πλαίσιο άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών, ύστερα από βούλευμα που εκδόθηκε από τις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές, ταυτοποιήθηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του 23χρονου και συγκεκριμένα ότι είναι διαχειριστής του επίμαχου προφίλ στο «facebook» και κάτοχος τηλεφωνικής σύνδεσης που είχε έρθει σε επικοινωνία με την ανήλικη.

Επίσης, κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και ένας φορητός υπολογιστής, τα οποία θα αποσταλούν στα Εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω εξετάσεις.

Σε βάρος του κατηγορουμένου έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top