ΕΦΙΑΛΤΗΣ στην ΠΑΤΡΑ: 22χρονη ήπιε το σιρόπι του βιασμού

Την βρήκαν να περιφέρεται χωρίς να μπορεί να θυμηθεί τι έχει συμβεί

ΕΦΙΑΛΤΗΣ στην ΠΑΤΡΑ: 22χρονη ήπιε το σιρόπι του βιασμού
​Έναν πραγματικό εφιάλτη έζησε 22χρονη κοπέλα από την Π��τρα, κόρη γνωστής οικογένειας της πόλης που εντοπίστηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στην περιοχή της Αγυιάς να περιφέρεται χωρίς να μπορεί να θυμηθεί τι της έχει συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα το βράδυ της Παρασκευής είχε πάει σε ένα πάρτι σε μπαράκι στο κέντρο της Πάτρας μαζί με την παρέα της για να διασκεδάσει.

Η κοπέλα βρέθηκε σε άθλια κατάσταση και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι γονείς της που όταν την είδαν διαπίστωσαν ότι δεν θυμάται τίποτα.

Την μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί συνέστησαν να υποβληθεί σε αιματολογικές εξετάσεις για να δουν τι συνέβη.

Αυτό που υποψιάζονται είναι ότι κάποιος ή κάποιοι έριξαν στο ποτό της κοπέλας μια ουσία, γνωστή ως το «σιρόπι του βιασμού» που έχει την ιδιότητα να μειώνει τη δυνατότητα σκέψης και αντίδρασης στα άτομα που θα το πιουν. Πρόκειται για ένα υγρό που περιέχει την ουσία GBL, η οποία χρησιμοποιείται από επίδοξους βιαστές. Το υγρό αυτό είναι άχρωμο και άοσμο και δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό από το θύμα, ενώ προκαλεί ζαλάδα, απώλεια μνήμης και αναστολή των αντιστάσεων.

Μάλιστα κυκλοφορεί νόμιμα στην αγορά, αφού χρησιμοποιείται στον καθαρισμό εξαρτημάτων αυτοκινήτων. Πάντως οι γονείς της 22χρονης δεν έκαναν καταγγελία στην αστυνομία, για να μην προκληθεί σάλος στην τοπική κοινωνία. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top