ΑΥΤΟΣ είναι ο 27χρονος αστυνομικός που έβαλε τέλος στη ζωή του στην Κέρκυρα

Συγκλονίζουν τα μηνύματα των φίλων του στη σελίδα του στο Facebook

ΑΥΤΟΣ είναι ο 27χρονος αστυνομικός που έβαλε τέλος στη ζωή του στην Κέρκυρα

​Συγκλονισμένοι είναι οι φίλοι και οι συγγενείς του 27χρονου αστυνομικού, Γιώργου Γιαννιδάκη, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του την Τρίτη στην Κέρκυρα.

Όλοι μιλούν για έναν υπέροχο άνθρωπο, γεμάτο ζωή και όνειρα, ο οποίος πριν από δύο μήνες είχε γίνει πατέρας και έδειχνε να περνά την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής του.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστός ο τραγικός χαμός του, η προσωπική του σελίδα στο Facebook γέμισε με αποχαιρετιστήρια μηνύματα από τους φίλους του.

«Της καρδιάς μου βασιλιά με τον ήλιο στα μαλλιά, μην περνάς τη χαρακιά η ζωή είναι πιο γλυκιά…», είναι ένα από τα σπαρακτικά μηνύματα των φίλων του.

giorgos_giannidakis.jpg

Κανείς δεν γνωρίζει τους λόγους που οδήγησαν τον νεαρό από το Ηράκλειο της Κρήτης στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του και να τραβήξει την σκανδάλη.

«Αν ξέραμε κάτι, αν είχαμε ακούσει κάτι, αν μας είχε πει κάτι, ίσως να μπορούσαμε να τον βοηθήσουμε» λένε οι φίλοι του, που δεν μπορούν ακόμα να συνέλθουν από το σοκ.

«Α! ρε Γιώργο....έφυγες νωρίς...γιατί; να χαμογελάς εκεί που πας, όπως έκανες πάντα. Καλό σου ταξίδι», έγραψε ένας από τους φίλους του, ενώ άλλος σχολίασε:

«Ρε Γιώργη, μας άφησες νωρίς. Τι είχες κατά νου; Καλό σου ταξίδι φίλε».

Η κηδεία του 27χρονου αστυνομικού θα γίνει την Τετάρτη στις 16:00 στην Ελιά Ηρακλείου, από όπου καταγόταν και εκατοντάδες φίλοι και συγγενείς θα του πουν το τελευταίο αντίο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top